"Να παραμείνουμε… πεινασμένοι"

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του EuroCup με τον Τζέικ Κοέν να μην μένει μόνο εδώ, αλλά να θεωρεί ότι οι "κίτρινοι" πρέπει να συνεχίσουν να είναι… πεινασμένοι για την συνέχεια.

Ο Ισραηλινός σέντερ αρχικά αναφέρθηκε στο “κλειδί” της επιτυχίας μέχρι στιγμής για τον ΑΡΗ απέναντι σε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ λέγοντας: “Το ειδικό στοιχείο αυτής της ομάδας είναι ότι έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών και δεν αναφέρομαι μόνο στο ταλέντο. Στην ομάδα υπάρχουν παιδιά που παίζουν για τον διπλανό τους, δεν ασχολούνται με τα στατιστικά τους, είτε κάθονται στον πάγκο είτε είναι στο παρκέ, θέλουν να κερδίζουν. Ενδιαφέρονται για τον συμπαίκτη τους. Αυτό είναι το μεγάλο μπόνους αυτής της ομάδας” και πρόσθεσε: “Όταν έγινε η κλήρωση και με το άκουσμα των ομάδων ξέραμε ότι είχαμε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε καλές ομάδες, αλλά από την αρχή είχαμε την αίσθηση ότι εφόσον παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να πετύχουμε. Από την άλλη πλευρά, δεν θα πρέπει να μας ικανοποιεί μόνο η πρόκριση, οφείλουμε να συνεχίσουμε. Αυτή την υποχρέωση έχουμε απέναντι στους εαυτούς μας, αλλά και στον κόσμο που ήρθε κι εδώ για να μας υποστηρίξει. Είναι πραγματικά φοβερός”.

Όσον αφορά την συνέχεια και τον αγώνα με την Μπάνβιτ που θα κρίνει αν οι “κίτρινοι” θα τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο, ο Τζέικ Κοέν είπε: “Θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε πεινασμένοι, όχι μόνο για την Μπάνβιτ αλλά ως το τέλος της χρονιας”.

Προτεινόμενα Άρθρα