Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης

Και τώρα, η Μπάνβιτ

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης

Ατομικό πρόγραμμα για Σίμτσακ και Ξανθόπουλο

Χωρίς τον τραυματία Τσούπκοβιτς και τους Σίμτσακ-Ξανθόπουλου να ακολουθούν ατομικό πόγραμμα, ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με την Μπάνβιτ, στο Παλέ. 

Η ενημέρωση της ΚΑΕ, αναφέρει: «Η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα της Τρίτης (15/12, 19:00) με την Banvit, για την αυλαία της πρώτης φάσης του Eurocup, ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή (15/12) με διπλή προπόνηση στο «Nick Galis Hall».

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν είχε στη διάθεσή του τον Slaven Cupkovic. Ο Σέρβος φόργουορντ ξεκίνησε θεραπεία μετά την κάκωση που υπέστη στο γόνατο του δεξιού ποδιού του.

Ο Βασίλης Σίμτσακ και ο Βασίλης Ξανθόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο πρώτος λόγω των ενοχλήσεων στο πέλμα που του στέρησαν τη συμμετοχή στον αγώνα με τη Steaua και ο 31χρονος γκαρντ εξαιτίας των στομαχικών διαταραχών που τον ταλαιπωρούν εδώ και κάποιες μέρες.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ θα συνεχιστεί το Σάββατο (12/12) με μία απογευματινή προπόνηση».

«Να απολαύσουμε τον ΑΡΗ και τον κόσμο του»
Προηγούμενο άρθρο «Να απολαύσουμε τον ΑΡΗ και τον κόσμο του»
Επόμενο άρθρο Goal line technology ενόψει Euro!
Goal line technology ενόψει Euro!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News