Ο φόργουορντ των "κιτρίνων" έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με την Μπάνβιτ

"Επικίνδυνη επιθετικά η Μπάνβιτ, μεγάλη επιτυχία η πρωτιά"

Ο φόργουορντ των "κιτρίνων" έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με την Μπάνβιτ

Ο Μιχάλης Πελεκάνος τόνισε ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να παίξει καλή άμυνα και να ελέγξει τα ριμπάουντ προκειμένου να πάρει την νίκη και την πρώτη θέση στον όμιλο, την οποία χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ο φόργουορντ του ΑΡΗ:

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, εναντίον μίας ομάδας που διαθέτει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της. Η Μπάνβιτ κέρδισε τον πρώτο αγώνα μεταξύ μας και το γεγονός ότι είναι η μόνη ομάδα που κατάφερε να σκοράρει περισσότερους από 80 πόντους εναντίον μας, δείχνει πόσο επικίνδυνη είναι στην επίθεση. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Κρατήσαμε την Τράμπζονσπορ και την Ούνιξ Καζάν στους 70 πόντους και κερδίσαμε και τα δύο αυτά παιχνίδια στην έδρα μας. Από την άλλη, πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, έναν τομέα που μας πλήγωσε στον πρώτο αγώνα στην Τουρκία. Θέλουμε τη νίκη που θα μας δώσει την πρώτη θέση στον όμιλο, η οποία θα είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία».

"Σημαντική η πρόκριση, θα παλέψουμε για την πρώτη θέση"
Προηγούμενο άρθρο "Σημαντική η πρόκριση, θα παλέψουμε για την πρώτη θέση"
Επόμενο άρθρο «Δεν ζητάω τίποτε άλλο από τον Θεό…»
«Δεν ζητάω τίποτε άλλο από τον Θεό…»

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News