Ο «Παπ» πλήγωσε την… πρώην

από AllAboutARIS

Οι Νάγκετς, με τον Παπανικολάου να παίρνει μετά από καιρό αρκετά λεπτά συμμετοχής, επικράτησαν των Ρόκετς με 114-108.

Ίσως είναι καρμικό, ίσως είναι το γούρι του Μάικλ Μαλόουν, ίσως είναι απλά μία σύμπτωση, αλλά ο Κώστας Παπανικολάου μετά από αρκετά ματς, πήρε σοβαρό χρόνο συμμετοχής (13’48”) και στο τέλος βρέθηκε να πανηγυρίζει μία ακόμη νίκη κόντρα στην πρώην ομάδα του, έχοντας πετύχει 5 πόντους με 1/2 δίποντα, 1/2 τρίποντα, συν 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο στην στατιστική του. Όχι κι άσχημα…

Λίγο έλειψε να χαλάσουν όλα όμως, με τον Τρέβορ Αρίζα να δίνει σύνθημα αντεπίθεσης με το… παπούτσι του. Ο φόργουορντ του Χιούστον έχασε το υπόδημά του στα 4’53” με τη διαφορά στους 15 πόντους, ο Ουίλ Μπάρτον το μάζεψε για να μην το πατήσει κανείς και δέχθηκε τεχνική ποινή για καθυστέρηση του αγώνα.

Οι Τεξανοί βρήκαν την αφορμή για να μαζέψουν τη διαφορά στο 110-108, αλλά ο Τζέισον Τέρι έχασε την ευκαιρία να τους δώσει το προβάδισμα, αστοχώντας στο τρίποντο που επιχείρησε στα 15,9” και ο Μπάρτον τελείωσε το ματς από τη γραμμή των βολών. Ο ίδιος άλλωστε με 23 πόντους και ο Γκάρι Χάρις με ρεκόρ καριέρας στους 21, φρόντισαν τα μέγιστα γι’ αυτό, κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Ντένβερ.

Ο Χάρντεν σημείωσε 24 για τους Ρόκετς, ενώ ήταν και ο μπροστάρης στην επιστροφή των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο, αφού με 11 εξ αυτών στη δεύτερη περίοδο, επέστρεψαν από το -16, πριν η ομάδα του Κολοράντο χτίσει ξανά τη διαφορά.

Τα δωδεκάλεπτα: 36-22, 18-36, 34-24, 26-26

Προτεινόμενα Άρθρα