Ο Ερνάκ Σελτσούκ μίλησε για το στοιχείο που ξεχώρισε στον ΑΡΗ και όχι μόνο...

"Ο δυσκολότερος όμιλος"

Ο Ερνάκ Σελτσούκ μίλησε για το στοιχείο που ξεχώρισε στον ΑΡΗ και όχι μόνο...

Ο Ερνάκ Σελτσούκ δήλωσε χαρούμενος από την πρόκριση της ομάδας του από έναν όμιλο τον οποίο χαρακτήρισε ως τον δυσκολότερο της πρώτης φάσης του EuroCup.

Ο προπονητής της Μπάνβιτ υπογράμμισε αρχικά: “Είμαι χαρούμενος από την πρόκριση στην επόμενη φάση. Θα θέλαμε σίγουρα να έχουμε μία καλύτερη θέση αλλά ο πρώτος στόχος μας ήταν η πρόκριση και τα καταφέραμε. Ο όμιλος που ήμασταν ήταν ο δυσκολότερος σε αυτή την φάση του EuroCup. Γενικά η διοργάνωση είναι δυσκολότερη σε σχέση με πέρυσι. Τώρα έρχονται και ομάδες από την Ευρωλίγκα, οπότε ο βαθμός δυσκολίας θα αυξηθεί. Πέρυσι εμείς φτάσαμε στα ημιτελικά, αλλά από εκείνη την ομάδα έχει μείνει μόνο ένας παίκτης. Οπότε είμαι ευχαριστημένος από την πρόκριση”.

Αναφορικά με τον ΑΡΗ είπε: “Ο ΑΡΗΣ ξεχώρισε στον όμιλο κυρίως λόγω της δύναμης του εντός έδρας, όπου αυτό που μας δυσκόλεψε εμάς αλλά πιστεύω και τις άλλες ομάδες ήταν ένα νέο σύστημα που είχε. Ένα επιθετικό σύστημα με “πικ εντ ρολ” στην κορυφή, το οποίο δημιούργησε πολλά προβλήματα σε όλες τις ομάδες και ήταν σημαντικό στοιχείο για την πορεία του ΑΡΗ”.

"Υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου"
Προηγούμενο άρθρο "Υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου"
Επόμενο άρθρο "Δουλέψαμε σκληρά και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε"
"Δουλέψαμε σκληρά και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε"

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News