Ποιους θα βρει μπροστά του ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Ο Άρης έχει προκριθεί στην επόμενη φάση ως πρώτος και πλέον περιμένει να μάθει αύριο και μεθαύριο τους αντιπάλους του όσον αφορά το Last 32 του EuroCup. Βέβαια οι πιθανοί αντίπαλοι έχουν ξεκαθαρίσει είτε προέρχονται από το EuroCup είτε από την Ευρωλίγκα.

Καταρχήν οι “κίτρινοι” στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ως πρώτοι θα αντιμετωπίσουν τον δεύτερο του 6ου ομίλου, τον τέταρτο του 2ου και τον έκτο από τον 2ο όμιλο της Ευρωλίγκα.
Στον 2ο όμιλο της Ευρωλίγκα η “μάχη” θα γίνει ανάμεσα σε Ολίμπια Μιλάνου (3-6) και Λιμόζ (2-7) στο μεταξύ τους στην Ιταλία την τελευταία αγωνιστική. Όποιος χάσει θα είναι ο αντίπαλος του ΑΡΗ, μιας και εφόσον κερδίσουν οι Γάλλοι με δύο νίκες θα έχουν το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία κόντρα στους Ιταλούς.

Στον 2ο όμιλο του EuroCup, οι πιθανοί αντίπαλοι είναι η Άλμπα Βερολίνου (4-5) και η Λε Μαν (3-6). Η γερμανικη ομάδα υποδέχεται την ουραγό Μπρίντιζι και αν κερδίσει περνάει ως τέταρτη άρα θα είναι αντίπαλος του ΑΡΗ. Αν χάσει η Άλμπα και η Λε Μαν κερδίσει μέσα στην έδρα της Λουντβιγκσμπούργκ, τότε θα υπάρχει ισοβαθμία ανάμεσα σε Λε Μαν και Άλμπα, με τους Γάλλους να έχουν το πλεονέκτημα έχοντας συνολικά +2 στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Σοτν 6ο όμιλο πιθανοί αντίπαλοι του ΑΡΗ είναι η Γαλατασαράι (7-2) και η Νεπτούνας (6-3). Αν οι Τούρκοι κερδίσουν μέσα στην Ρωσία την Νίζνι, τότε θα είναι σίγουρα πρώτοι οπότε η Νεπτούνας θα είναι δεύτερη και αντίπαλος των “κιτρίνων”.
Αν η Νεπτούνας κερδίσει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ και η Γαλατασαράι χάσει από την Νίζνι, τότε στην ισοβαθμία Γαλατασαράι-Νεπτούνας, οι Λιθουανοί θα είναι πρώτοι μιας και έχουν +2 στα μεταξύ τους παιχνίδια, κάτι που σημαίνει ότι οι Τούρκοι θα είναι δεύτεροι.

Στο σενάριο νίκη της Νίζνι και ήττα της Νεπτούνας, στην ισοβαθμία που προκύψει ανάμεσα στους δύο, οι Λιθουανοί έχουν δύο νίκες κόντρα στους Ρώσους.

Προτεινόμενα Άρθρα