«Ο προπονητής, είναι ο ηγέτης μας»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας φιλοξενήθηκε ο Τζερέλ ΜακΝίλ, με αφορμή τις δύσκολες αναμετρήσεις που έχει μπροστά του ΑΡΗ, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ο Αμερικανός πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας και στις ελπίδες της για νίκες τόσο στο ΣΕΦ όσο και στο ΟΑΚΑ, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Δημήτρη Πρίφτη.

“Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε είναι παίρνουμε ένα ένα τα παιχνίδια ξεχωριστά, ώστε να μην χάσουμε το μομέντουμ που έχουμε τώρα. Πρέπει να μείνουμε στην ενέργεια που έχουμε. Το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό και θα δώσουμε τα πάντα. Μπορεί να με πείτε τρελό, αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε δυνατοί στην άμυνα και βγάλουμε ενέργεια στο παιχνίδι, έχουμε μια ευκαιρία. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Εφόσον όμως ακολουθήσουμε το πλάνο μας στην άμυνα, έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τα παιχνίδια”.

Για τις αγκαλιές με τον Πρίφτη μετά την νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και εκείνην απέναντι στην Μπάνβιτ: “Ο προπονητής μας είναι ο ηγέτης μας και ο βασικός λόγος που κι εγώ και οι περισσότεροι παίκτες είμαστε εδώ. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ σκληρά και σε περιπτώσεις όπως η πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ, το ένιωσα και τον αγκάλιασα. Ήταν μια όμορφη στιγμή. Όταν παίζουμε καλά, τον βοηθάμε να αποβάλλει λίγη από την πίεση που έχει και ο ίδιος και αυτό μας κάνει πιο χαρούμενους”.

Προτεινόμενα Άρθρα