Χριστούγεννα με την οικογένεια

από AllAboutARIS

"Με δεδομένο ότι η ομάδα θα κάνει Χριστούγεννα στην Αθήνα, η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ κανόνισε ώστε να κατέβουν στην πρωτεύουσα οι οικογένειες των παικτών και του προπονητικού σταφ, από τις 24 ως τις 26 του μήνα, ώστε τα μέλη της ομάδας να έχουν μαζί τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα τις Άγιες Ημέρες".

Σε μια κίνηση άξια συγχαρητηρίων προέβη η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, η οποία φρόντισε, τις ημέρες που παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα βρίσκονται στην Αθήνα για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό (24/12) και Παναθηναϊκό (27/12), να κατέβουν και οι οικογένειες τους, προκειμένου όλοι μαζί να γιορτάσουν τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων. 

Η αλήθεια είναι πως μια τέτοια κίνηση λίγο πολύ την περιμέναμε. Ο ιδιοκτήτης της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Νίκος Λάσκαρης, σε δηλώσεις του μετά την εκτός έδρας νίκη του Αυτοκράτορα επί της Στεάουα, είχε πει χαρακτηριστικά πως: “οι ομάδες αποτελούνται από ανθρώπους οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις και εκτός γηπέδου”. Χωρίς να υπολογίσει το κόστος, ο ισχυρός άνδρας των “κιτρίνων” έχει κάνει όλα όσα χρειάζονται, προκειμένου οι παίκτες να έχουν στο πλευρό τους τις χρονιάρες τούτες μέρες τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Προτεινόμενα Άρθρα