"Η κίνηση της Κ.Α.Ε. τα λέει όλα"

από AllAboutARIS

Ο Θόδωρος Ζάρας είναι εντυπωσιασμένος από την κίνηση της Κ.Α.Ε. να κατεβάσει τις οικογένειες των παικτών στην Αθήνα για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα, ενώ για το αγωνιστικό τόνισε πως, η ομάδα θα παλέψει για το καλύτερο κόντρα και σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο γκραντ του ΑΡΗ στον αέρα του “Libero 107,4” και στην εκπομπή “AllAboutARIS ON AIR”:

Για τα πολύ καλό 4ο δεκάλεπτο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας:

“Κάναμε ένα καλό 4ο δεκάλεπτο, ανεβάσαμε την απόδοσή μας και καταφέραμε να φτάσουμε σε μια άνετη επικράτηση”.

Για την σοβαρότητα με την οποία αγωνίστηκε η ομάδα και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

“Σίγουρα πρέπει να μπαίνουμε 100% έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι, είτε είναι στην Ελλάδα, είτε είναι στην Ευρώπη και σε κάθε αντίπαλο, είτε λέγεται Ολυμπιακός, είτε Απόλλωνας. Μετά την έλευση και του κόουτς Μέξα ξέραμε ότι έχει βελτιωθεί ο Απόλλωνας σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού. Δεν του επιτρέψαμε από την αρχή να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη”.

Για τον τρόπο που πανηγύριζε ο πάγκος τα καλάθια των νεαρών παικτών της ομάδας:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι από το γεγονός ότι οι μικροί μπαίνουν στο γήπεδο και βοηθάνε την ομάδα, όπως έγινε και στο ματς με την Μπάνβιτ. Εμείς είμαστε πολύ καλά στ’ αποδυτήρια και αυτό πιστεύω φαίνεται και στο γήπεδο”.

Για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα:

“Παρ’ όλο που η ομάδα πηγαίνει καλά, έχουμε κάνει 1-2 «στραβοπατήματα» κι εκεί φάνηκε πως όντως η ομάδα είναι πολλή δεμένη. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζουν οι Έλληνες που έχουν περάσει στους ξένους την ομοιογένεια που πρέπει να έχει μια ομάδα. Είμστε πολύ καλά. Δεν θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς, διότι είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Σε αυτό το κομμάτι έχουν βοηθήσει πολύ και οι προπονητές”.

Για την στήριξη που παρέχει ο κόσμος στην φετινή ομάδα:

“Η φετινή παρουσία του κόσμου κάνει την διαφορά. Αυτό μόνο χαρούμενους μας κάνει, ξέρουμε ότι θα τον έχουμε δίπλα μας, ακόμη και στα εκτός έδρας μακρινά παιχνίδια. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ”.

Για τα επερχόμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και την κίνηση της Κ.Α.Ε. να κατεβάσει τις οικογένειές τους στην Αθήνα για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα:

“Να πω για τα παιχνίδια πρώτα, πρόκειται για δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, απέναντι σε δύο μεγάλες ομάδες. Εμείς θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, θα μπούμε στο γήπεδο δυνατά για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τώρα όσον αφορά την κίνηση της διοίκησης, αυτή τα λέει όλα! Καταλαβαίνει τις δυσκολίες που περνάμε εμείς και όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό”.

Για το γεγονός ότι καμία ελληνική ομάδα δεν έχει προβεί σε ανάλογη ενέργεια:

“Ειλικρινά κι εγώ δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Πρόκειται για ένα ευχάριστο και πρωτότυπο γεγονός, που δείχνει πως η οικογένεια Λάσκαρη έχει στο μυαλό της τον ΑΡΗ και τους εργαζόμενους γύρω από αυτόν”.

Αν η ομάδα, υποσυνείδητα, θα ρίξει μεγαλύτερο βάρος στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, απ’ ότι στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό:

“Δεν νομίζω. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πιο σημαντικό από ιστορικής πλευράς. Θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας από σήμερα για το ματς με τον Ολυμπιακό, θα τελειώσει το παιχνίδι και στην συνέχεια θα ετοιμαστούμε για τον Παναθηναϊκό. Δεν θα ρίξουμε κάπου περισσότερο το βάρος. Είναι και τα δύο παιχνίδια σημαντικά τεστ για εμάς”.

Για τις απουσίες του Ολυμπιακού:

“Ο Ολυμπιακός, όπως κι εμείς, έχει βαθύ ρόστερ και μπορεί να καλύψει τις απουσίες που έχει. Από εκεί και πέρα αν εμείς καταφέρουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό, θα είναι κάτι πολύ καλό”.

Το εορταστικό μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο του ΑΡΗ:

“Εύχομαι ο κόσμος να έχει υγεία κι ευτυχία, να περάσει όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες και να είναι δίπλα μας και να μας χειροκροτεί και στα εύκολα και στα δύσκολα”.

Προτεινόμενα Άρθρα