Όλοι μαζί…μαγειρεύουν στο σπίτι του Λάσκαρη!(pics&vid)

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

To AllAboutARIS από το πρωί…αποκάλυψε τις επιδόσεις των παικτών και στην μαγειρική και η ΚΑΕ έδωσε στην δημοσιότητα πριν λίγο και…βίντεο!

Όπως αναφέρει το arisbc.gr: “Το ρόλο του σεφ ανέλαβαν τρεις παίκτες του ΑΡΗ. Ο αρχηγός, Σπύρος Μούρτος, ο Βασίλης Σίμτσακ και ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι τρεις τους πήγαν πρώτοι στο σπίτι της οικογένειας Λάσκαρη και μαγείρεψαν, αποσπώντας τα θετικότατα σχόλια όλης της ομάδας για το δείπνο που ετοίμασαν. Το μενού περιλάμβανε μακαρόνια με κοτόπουλο και οι τρεις παίκτες του ΑΡΗ απόλαυσαν την όλη διαδικασία, δείχνοντας ότι διαθέτουν αρετές και εκτός παρκέ. 

Η ομάδα συγκεντρώθηκε στο σπίτι της οικογένειας Λάσκαρη στις 21:00. Παρόντες όλοι οι καλαθοσφαιριστές πλην του Slaven Cupkovic ο οποίος έκανε θεραπεία, το τεχνικό τιμ, το «σταφ» και το προσωπικό της ομάδας. Μετά τις συχνές… επισκέψεις στην κουζίνα, όπου οι σεφ Μούρτος, Ξανθόπουλος και Σίμτσακ δέχονταν συνεχή πειράγματα, τα οποία όμως δεν αποσπούσαν την προσοχή τους από το έργο που είχαν αναλάβει, ήρθε η ώρα της δοκιμής. Ο Hagins ήταν ο πρώτος και ακολούθησαν οι υπόλοιποι.

Το πόσο επιτυχής ήταν η προσπάθεια των τριών παικτών του ΑΡΗ, φάνηκε από το γεγονός ότι τα μακαρόνια… εξαφανίστηκαν λίγο μετά την εμφάνισή τους στο τραπέζι.

Αυτό ήταν το… πρώτο σκέλος της βραδιάς. Το δεύτερο, περιλάμβανε ανταλλαγή δώρων» και όπως προανήγγειλε η κίτρινη ΚΑΕ θα υπάρχει και συνέχεια! Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε εικόνες και το σχετικό βίντεο της κίτρινης ΚΑΕ:

Προτεινόμενα Άρθρα