«Ο πιο σημαντικός αγώνας με ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

«Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα «do or die»

Ο Γκόραν Μπιέντοφ,άμεσος συνεργάτης του προπονητή του Πναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς,έγραψε στο μπλόγκ του για την επίσκεψη της ομάδας  στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», καθώς και για τον αγώνα με τον ΑΡΗ στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος την ερχόμενη Κυριακή.

Χαρακτηριστικά τι έγραψε στο προσωπικό του μπλόγκ για το ματς απέναντι στον ΑΡΗ:«Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Πρωτίστως, έχουμε τον αγώνα με την Καβάλα, ένα παιχνίδι που θα πρέπει να καταφέρουμε να δώσουμε χρόνο για ξεκούραση σε κάποιους ιδιαίτερα επιβαρυμένους παίκτες και την ευκαιρία σε κάποιους άλλους ν’ ανακτήσουν τη φόρμα τους και να πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Τους χρειαζόμαστε όλους έτοιμους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ακολουθεί μετά η νοκ άουτ αναμέτρηση στο πλαίσιο του ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Άρη. Ίσως το σημαντικότερο από τα τρία παιχνίδια καθώς έχει τον χαρακτήρα «do or die». Ο νικητής θα διεκδικήσει ένα τρόπαιο, ο ηττημένος θα πάει σπίτι του.»

Προτεινόμενα Άρθρα