«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ για την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την συνέχεια της ομάδας

Ο Τζερέλ ΜακΝίλ δεν κρύφτηκε πίσω από κάποια δικαιολογία για την χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό του ΑΡΗ από τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Αμερικανός γκαρντ, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στο AllAboutARIS και τον Γιώργο Σπέντζο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι απέναντι σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά, εννοώντας φυσικά το καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο για την ομάδα στο ΟΑΚΑ. 

Για την ήττα της ομάδας και την κακή εμφάνιση της στο τρίτο δεκάλεπτο: «Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης στο αμυντικό μας παιχνίδι, στα πρώτα 4-5 λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου. Ο Φελντέιν πέτυχε κάποια σημαντικά τρίποντα. Από εκεί και πέρα, οι αντίπαλοι σούταραν με μεγαλύτερη άνεση. Δεν κάναμε καλή δουλειά, ξεκινώντας από μένα, αμυντικά. Οταν παίζεις με μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά».

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ έπαιξε δεύτερο σερί παιχνίδι σε διάστημα τριών ημερών:  «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ολη την σεζόν παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα, έτσι έχουμε συνηθίσει σε αυτές τις συνθήκες. Αυτή την φορά βέβαια κληθήκαμε να δώσουμε δύο συνεχόμενους αγώνες, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, αλλά λέω και πάλι ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Παλέψαμε στο πρώτο δεκάλεπτο, δεν συνεχίσαμε όμως το ίδιο. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες, , πρέπει να παίζεις καλά σε ολόκληρο τον αγώνα».

Για την συνέχεια της σεζόν και την στροφή της ομάδας σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα: «Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι γιατί θέλαμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο, για το οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X