Ο Οκάρο Ουάιτ ξεκάθαρος για τον στόχο του ΑΡΗ στο "Last 32" του EuroCup

"Θέλουμε να προκριθούμε"

Ο Οκάρο Ουάιτ ξεκάθαρος για τον στόχο του ΑΡΗ στο "Last 32" του EuroCup

Η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον πρώτο του αγώνα στο "Last 32" του EuroCup με αντίπαλο την Νεπτούνας έχει ξεκινήσει και ο Οκάρο Ουάιτ έχει υψηλές φιλοδοξίες για την πορεία της ομάδας.

Ο Αμερικανός άσος των “κιτρίνων” τόνισε ότι στόχος είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.  Αρχικά ο Οκάρο ουάιτ είπε: “Επιστρέφουμε στο EuroCup και έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα στον πρώτο αγώνα και θα έρθουμε να μάθουμε τι μπορούν να κάνουν και θα έρθουμε πίσω την Τετάρτη να παίξουμε το παιχνίδι μας, θέλουμε να συνεχίσουμε στο EuroCup” και πρόσθεσε: “Πρέπει να παίζουμε καλά σε όλο τον αγώνα, όπως σχεδόν σήμερα (σ.σ.με το Ρέθυμνο). Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουμε μάθει να παίζουμε ως το τέλος και αυξήσαμε το προβάδισμα μας. Αλλά πρέπει να παίζουμε καλά σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο”.

Για τον όμιλο και τις πιθανότητες πρόκρισης είπε: “Πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε. Είναι πιο δύσκολα τώρα, έχουμε ομάδες Ευρωλίγκα απέναντι μας. Πρέπει να παλέψουμε απέναντι τους. Έχουμε δυσκολότερα παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μαθαίνουμε από κάθε αγώνα. Θα ήταν ωραία, ο στόχος είναι να προκριθούμε στον επόμενο γύρο, αλλά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι”.

Το βόλεϊ στο επίκεντρο
Προηγούμενο άρθρο Το βόλεϊ στο επίκεντρο
Επόμενο άρθρο "Στόχος η πρόκριση" (vids)
"Στόχος η πρόκριση" (vids)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News