"Κιτρινίζει" το Μιλάνο και το Βερολίνο

από AllAboutARIS

Ο κόσμος του ΑΡΗ ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε Μιλάνο και Βερολίνο για τους αγώνες με Αρμάνι και Άλμπα και ήδη στην ΚΑΕ υπάρχει έντονη κινητοποίηση προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε εισιτήρια.

Οι διοικούντες από την ημέρα που έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες για τους αγώνες του “Last 32” του EuroCup, και αντιλαμβανόμενοι την ζήτηση που θα υπάρξει για εισιτήρια επικοινώνησαν με την Αρμάνι και την Άλμπα για να “κλείσουν” συγκεκριμένες θύρες όπου θα τοποθετηθούν οι φίλαθλοι του ΑΡΗ που θα ταξιδέψουν. 
Στο Μιλάνο οι “κίτρινοι” έχουν δεσμεύσει αρχικά περίπου 150 εισιτήρια σε συγκεκριμένο χώρο, ενώ υπάρχει το περιθώριο για άλλα 150 μιας και η ιταλική ομάδα έχει ενημερώσει ότι δεν υπάρχει “sold out”, οπότε μπορεί να ικανοποιήσει έξτρα αριθμό εισιτηρίων. Οπότε στο γήπεδο της Αρμάνι θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο για τους φιλάθλους του ΑΡΗ που θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο. 

Όσον αφορά το Βερολίνο εκεί φαίνεται ότι το πρόβλημα με την αυξημένη ζήτηση είναι μεγαλύτερο. Η Άλμπα έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα δώσει την θύρα 219 για τους φιλάθλους του ΑΡΗ, ανοίγοντας και την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων, κάτι που ήδη έχουν κάνει αρκετοί “κίτρινοι” που θα ταξιδέψουν από την Θεσσαλονίκη. Βέβαια η ζήτηση είναι αυξημένη και από την Γερμανία, όπου υπάρχει δύο δυναμικά παραρτήματα του SUPER 3, τα οποία οργανώνουν δυναμική παρουσία. Η ΚΑΕ έχει ενημερώσει ήδη την Άλμπα ότι θα ζητήσει πιθανότατα και άλλα εισιτήρια, αλλά εκεί το πρόβλημα έχει να κάνει με την πληρότητα του γηπέδου μιας και προς διάθεση βγαίνουν περίπου 5.000 εισιτήρια, όλα τα υπόλοιπα είναι διαρκείας. 

Πάντως υπάρχει αισιοδοξία ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα ενώ η παρουσία των φιλάθλων του ΑΡΗ θα είναι έντονη σε Μιλάνο και Βερολίνο, όπως έγινε άλλωστε και στον πρώτο γύρο, στην Τραπεζούντα, στην Μπαρντιμά και πρόσφατα στο Βουκουρέστι.

Προτεινόμενα Άρθρα