«Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε»

από AllAboutARIS

«Όταν παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας παίρνουμε ώθηση για να φτάνουμε στις νίκες.»

Ο Αμερικανός σέντερ του ΑΡΗ μίλησε στο πλαίσια της media day για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Νεπτούνας, την οποία χαρακτήρισε δυνατή ομάδα με ικανούς παίκτες και ότι για να την κερδίσει ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να δώσει βάση στο δυνατό του σημείο που είναι η άμυνα για να περιορίσει τους Λιθουανούς.

Για τις βλέψεις του ΑΡΗ στην διοργάνωση:«Σκοπός μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στη διοργάνωση. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θέλουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες, αλλά κοιτάμε καταρχήν το αυριανό παιχνίδι» 

Για το φίλο του Χάρβεϊ Γκραντ: «Δουλέψαμε μαζί το καλοκαίρι στην Φιλαδέλφεια, έχουμε τον ίδιο ατζέντη, είναι καλός μου φίλος και είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε αύριο ως αντίπαλοι.» 

Για τα δυο όπλα του ΑΡΗ: «Με τέτοιους φιλάθλους  σίγουρα έχουμε πλεονέκτημα στους εντός έδρας αγώνες μας. Όταν παίζουμε μπροστά τους παίρνουμε ώθηση για να φτάνουμε στις νίκες. Σε ότι αφορά την άμυνα, αυτό είναι το όπλο μας, θέλουμε να σταματούμε τα ατού των αντιπάλων και όταν το κάνουμε αυτό, πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε»

Προτεινόμενα Άρθρα