«Είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο»

από AllAboutARIS

«Ο ΑΡΗΣ είναι πολύ αθλητική ομάδα που βγάζει ενέργεια στον γήπεδο»

Ο προπονητής της αυριανής αντιπάλου του ΑΡΗ,Νεπτούνας, μίλησε στην media day για την πολύ καλή αμυντική λειτουργία των κίτρινων, αλλά στάθηκε κυρίως στον βαθμό δυσκολίας που έχουν να αντιμετωπίσουν, όσες ομάδες έρχονται να αντιμετωπίσουν τον ΑΡΗ στην Θεσσαλονίκη.

Για το τι γνωρίζει για την ομάδα του ΑΡΗ:« Γνωρίζουμε αρκετά πράγματα,καθώς παρακολουθήσαμε τον Άρη στο τελευταίο παιχνίδι για το ελληνκό πρωτάθλημα,όπως και τους αγώνες με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκόι και στα παιχνίδια της πρώτης φάσης. Πρόκειται μια πολύ αθλητική ομάδα, που βγάζει πολλή ενέργεια στο γήπεδο, κυρίως στην άμυνα. Όλοι στην Ευρώπη γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην Θεσσαλονίκη, οπότε περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι αύριο»

Για την απουσία του Πλέιστεντ: «Ο Πλέιστεντ έφτασε σήμερα στην Λιθουανία,ενώ όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν κανονικά αύριο.»

Για την καλύτερη εκτός έδρας παρουσία των ίδιων:« Χάσαμε κάποια παιχνίδια που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε στην έδρα μας, όπως αυτό με την ΑΕΚ και κερδίσαμε εκτός κάποια που ίσως θα μπορούσαμε και να χάσουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ξέρουμε πώς να παίζουμε εκτός έδρας, είμαστε καλοί και εντός, αλλά περιμένουμε αύριο ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει την καλή αμυντική λειτουργία του ΑΡΗ ο Νταϊνιους Αντομάιτις αρχικά σχολίασε με γέλια «πρέπει να τα απαντήσω όλα τώρα;» και στην συνέχεια δήλωσε« ειδικά στην έδρα του βγάζει ενέργεια στην άμυνα, είναι αποτελεσματικός. Είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Πρέπει να έχουμε σωστές αποφάσεις, να μην κάνουμε λάθη που θα δώσουν εύκολους πόντους στον Άρη και να πάμε το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο πολύ στο πέντε εναντίον πέντε».

Προτεινόμενα Άρθρα