"Στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα"

από AllAboutARIS

Ο κόουτς της Νεπτούνας, Νταΐνιους Αντομάιτις, αναγνώρισε την αγωνιστική ανωτερότητα του ΑΡΗ, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία και στους φιλάθλους των "κιτρίνων" που δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

“Καλησπέρα σας, θα ήθελα να συγχαρώ τον ΑΡΗ για τη νίκη του, έκανε πολύ καλό παιχνίδι και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Ήταν πρώτη φορά για εμάς που παίξαμε σε τέτοια ατμόσφαιρα σ’ ένα εντός έδρας παιχνίδι και οφείλω να πω πως ήταν εντυπωσιακή.

Ξέραμε ότι ο ΑΡΗΣ έχει εντός έδρας την καλύτερη άμυνα του Eurocup και ζητήσαμε από τους παίκτες να είναι πνευματικά έτοιμοι για τον αγώνα. Από το πρώτο λεπτό όμως υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο, ο ΑΡΗΣ ήταν καλύτερος σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού κι εμείς δεν είχαμε καν την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο παιχνίδι”. Είπε αρχικά ο κόουτς των Λιθουανών.

Για το πως προετοίμασε την ομάδα του και με ποια έδρα θα συνέκρινε το “Nick Galis Hall”Q

“Αν πρέπει να συγκρίνω το «Nick Galis Hall» με μια άλλη έδρα, αυτή είναι η έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Το γήπεδο εκείνο είναι μεγαλύτερο από αυτό του ΑΡΗ, είναι ένα γήπεδο μπάσκετ που λέμε. Υπάρχει πολλή καλή ατμόσφαιρα και πολύ πάθος από τους φιλάθλους, που βοηθούν την ομάδα τους.

Από εκεί και πέρα κάναμε το σκάουτίνγκ μας, ακόμα και μια μικρή ταινία με τους φίλους του ΑΡΗ είδαμε για να βάλουμε τους παίκτες στο κλίμα. Κάτι τέτιο δεν αποδείχτηκε αρκετό και φάνηκε στο γήπεδο”.

Προτεινόμενα Άρθρα