"Αν κριθεί απαραίτητο θα επιστρέψει στην Ευρώπη ο Παπανικολάου"

από AllAboutARIS

Ο μάνατζερ του Κώστα Παπανικολάου, Γιώργος Σφαιρόπουλος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο διεθνής φόργουορντ να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Για το αν τίθεται θέμα επιστροφής του στον ΑΡΗ:

“Για τον Άρη ακούστηκε και το καλοκαίρι, πριν καταλήξει στο Ντένβερ. Ακούστηκε και χθες. Προφανώς βγαίνει από την πλευρά του Άρη. Το θέμα είναι ότι για τον Κώστα, αν κριθεί να επιστρέψει στην Ευρώπη, προτεραιότητά του είναι μια ομάδα της Ευρωλίγκας στο τοπ επίπεδο, στο Top 16 στην παρούσα φάση”. 

Για τις πιθανότητες παραμονής στο ΝΒΑ:

“Αυτή τη στιγμή είναι στη waiver list, συνεπώς για 48 ώρες μπορεί κάποια άλλη ομάδα του ΝΒΑ να τον αποκτήσει με το υπάρχον συμβόλαιό του. Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο”.

“Ο Κώστας είχε πάντα όνειρο να παίξει στο ΝΒΑ και ήθελε να το κάνει πραγματικότητα. Έχει περάσει 1,5 χρόνος που είναι στο ΝΒΑ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, το’ χει ζήσει και σήμερα που μιλάμε κοιτάμε πού είναι καλύτερα για την καριέρα του. Ανεξάρτητα αν είναι ΝΒΑ ή Ευρώπη, θα βάλουμε κάτω τα δεδομένα και θα αποφασίσουμε. Ενοχλήσεις δεν έχουμε, ίσως κάποιες συζητήσεις, αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς”. 

Είναι γνωστή η τακτική των μάνατζερ να απαντούν με διπλωματικό τρόπο. Ο 25χρονος φόργουορντ, σε περίπτωση που δεν βρει στο άμεσο μέλλον συμβόλαιο στο ΝΒΑ, πιθανότατά να επιστρέψει στην Ευρώπη μιας και βρισκόμαστε στα μισά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Εάν συμβεί αυτό τότε όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Προτεινόμενα Άρθρα