Πέτυχε προσωρινή αναστολή εκτέλεσης η ΚΑΕ ΑΡΗΣ

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Την Δευτέρα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης οι άλλες δυο αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης κατασχέσεων με παρόντα τον πρώην πρόεδρο

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ πέτυχε την προσωρινή αναστολή εκτέλεσης της κατάσχεσης που ζήτησε ο πρώην πρόεδρος των κίτρινων, Γιάννης Δαμιανίδης των έσοδων της εταιρείας από την διοργανώτρια αρχή του ΕΣΑΚΕ. Ο Σπύρος Χριστοφορίδης εκπροσώπησε τον ΑΡΗ (με την συνδρομή των κ.κ. φυρή, Νικολού) και πέτυχε μία πρώτη νίκη, αλλά ακόμα υπάρχει δρόμος στην υπόθεση.

Καταρχήν σήμερα θα εκδικάζονταν στο στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και άλλες δύο αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης κατασχέσεων κατά της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Ο Γιάννης Δαμιανίδης ζήτησε να γίνει συντηρητική κατάσχεση, τόσο των εσόδων της εταιρείας, στο ύψος των 167.000 ευρώ αλλά και να γίνει συντηρητική κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών της εταιρείας στις 4 μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες!

Ωστόσο υπήρξε με αίτημα του κ. Δαμιανίδη αναβολή για την προσεχή Δευτέρα, όταν και θα εκδικαστούν οι υποθέσεις. Ο κ. Δαμιανίδης ήταν κανονικά σήμερα παρών, όπως αναμένεται να κάνει και την προσεχή Δευτέρα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Προτεινόμενα Άρθρα