Με το… πόδι στο γκάζι για το «διπλό»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από την Ρόδο ξεκινάει ο… αγωνιστικός Γολγοθάς για την ομάδα του Πρίφτη, μέσα στον Ιανουάριο

Το τελευταίο διάστημα είναι φανερό ότι ο ΑΡΗΣ αρχίζει να μπαίνει σε ένα καλό αγωνιστικό… φεγγάρι. Η επιβεβαίωση ήρθε απέναντι στην Νεπτούνας και στόχος είναι η συνέχεια να δοθεί απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου.

Ο κύκλος των τεσσάρων σερί εκτός έδρας αγώνων μέσα στον Γενάρη, ξεκινάει για τους «κίτρινους» από το «Βενετόκλειο», έχοντας δύσκολη αποστολή απέναντι στους Ροδίτες, με στόχο την 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα και 4η εκτός έδρας, πριν και την αναμέτρηση με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Ο ΑΡΗΣ ανέκαθεν δυσκολεύεται στην έδρα του Κολοσσού, όπου έχει να νικήσει από την σεζόν 2012-13 (82-99). Στην ομάδα γνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας του σημερινού αγώνα και είναι προετοιμασμένοι, όπως έχει φανεί από τις δηλώσεις παικτών και Πρίφτη, μετά το τέλος του αγώνα με την Νεπτούνας. 

Το ευχάριστο για το τεχνικό του ΑΡΗ, είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Το ίδο ισχύει και για τον Αρη Λυκογιάννη, ο οποίος μαζί με τους παίκτες του ποντάρουν αρκετά και σε ένα γεμάτο γήπεδο, ως έναν εξτρά σύμμαχο στην προσπάθεια τους να ανακόψουν τον ρυθμό του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα