«Θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο πρώην φόργουορντ της ομάδας, για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ρόδου

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος αποτελεί ένα από τα κοινά σημειά αναφοράς ΑΡΗ και Κολοσσού, για αυτό και κλήθηκε να σχολιάσει την σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

«Ο Άρης είναι πολύ φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα και έχει “ταυτότητα”, σαφείς προσανατολισμούς στο παιχνίδι του. Ο Κολοσσός εκπλήσσει ευχάριστα με την σταθερότητα που παρουσιάζει στην απόδοση του και είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος στην έδρα του.

Θεωρώ ότι θα γίνει ένας αγώνας που θα κριθεί στις λεπτομέρειες», επισημαίνει ο Ασημακόπουλος και αναλύει: «Πρόκειται για δύο ομάδες με παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Διαθέτουν αμφότερες αθλητικούς παίκτες, που από την πιεστική και καλή άμυνα τους, προσπαθούν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Όποια ομάδα ελέγξει τον ρυθμό θα έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη, γι’ αυτό τα λάθη και τα ριμπάουντ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και την τελική έκβαση της συνάντησης.

Είναι πλεονέκτημα για τους φιλοξενούμενους ότι οι δύο από τους Αμερικανούς τους, οι Ντομινίκ Ουότερς, Τζαμέλ Χάγκινς αγωνίζονται την περασμένη σεζόν στον Κολοσσό H Hotels; «Σίγουρα, γιατί οι ξένοι παίκτες όταν αγωνίζονται για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Είναι πλεονέκτημα για τον Άρη ότι οι Ουότερς, Χάγκινς γνωρίζουν την ατμόσφαιρα του Βενετόκλειου».

Προτεινόμενα Άρθρα