Θέλει Μπαρνιάνι η Αρμάνι Μιλάνο

από AllAboutARIS

Έτοιμη να… τινάξει την μπάνγκα στον αέρα είναι η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Αντρέα Μπαρνιάνι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Gazzetta dello Sport”, η ομάδα του Μιλάνο έχει εκφράσει την έντονη επιθυμία της να φέρει στην Ευρώπη τον Αντρέα Μπαρνιάνι. 

Ο Ιταλός σταρ το καλοκαίρι άφησε τους Νιου Γιόρκ Νίκς για λογαριασμό των Μπρούκλιν Νετς, με τους οποίους έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 (2015-2016 οι απολαβές του αγγίζουν τα 1,3 εκατομμύρια και το 2016-2017 τα 1,5). Στην ομάδα του Μπρούκλιν όμως δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς αγωνίζεται μόλις 13:4 λεπτά ανά παιχνίδι. 

Οι ιθύνοντες της Αρμάνι δεν έχουν κρύψει την μεγάλη επιθυμία τους να φέρουν τον “Mago” στο Μιλάνο μέχρι της 28 Γενάρη, όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στο Eurocup, αλλά αυτό το σενάριο είναι εξαιρετικά δύσκολο να υλοποιηθεί. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Ιταλών, σε περίπτωση που οι Μιλανέζοι δεν κατορθώσουν να τον φέρουν μέσα στις επόμενες ημέρες, θα επιχειρήσουν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι.

Προτεινόμενα Άρθρα