Αυτό θα ήταν ιδανικό για τον ΑΡΗ (pics)

από AllAboutARIS

Το "Mediolanum Forum" είναι ένα γήπεδο, το οποίο φαντάζει ιδανικό για τον ΑΡΗ όσον αφορά την χωρητικότητα του, την έκταση του αλλά και την εμπορική του εκμετάλλευση μιας και διαθέτει αρκετούς χώρους για διάφορες δραστηριότητες. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΗΣ

Το γήπεδο της Αρμάνι χτίστηκε το 1980 και εκτός από το μπάσκετ, έχει φιλοξενήσει και διοργανώσεις άλλων αθλημάτων όπως τένις με το Κύπελλο Ντέιβις, βόλει αλλά και συναυλίες, τα μουσικά βραβεία MTV, αλλά και αγώνες του WWE ;όπως το Wrestlemania. 
Επίσης έχει διοργανωθεί εκεί το F-4 της Ευρωλίγκα το 2014 με νικήτρια την Μακάμπι, επίσης το F-8 του ιταλικού Κυπέλλου αλλά και αγώνες των Χάρλεμ Γκλόμπτρότερς. 

Το γήπεδο είναι δίπλα ακριβώς στον σταθμό του μετρό και είναι ιδιαίτερα επιβλητικό απέξω και πηγαίνοντας προς εκεί, ενώ η έκταση γύρω από το “Mediolanum Forum” είναι τεράστια και διαθέτει πάρκινγκ αλλά και κολυμβητήριο. Όσον αφορά τις εισόδους για το γήπεδο, παντού υπάρχουν χορηγοί και διαφημίσεις, με τους Ιταλούς να δείχνουν ότι από παντού μπορείς να βγάλεις κέρδος. 

Φτάνοντας στην κεντρική πύλη του γηπέδου, μπορείς να δεις τους χώρους διάφορων δραστηριοτητών όπως εστιατόρια, μπόουλινγκ αλλά και κινηματογράφο. Επόισης αρκετά τμήματα διαφόρων αθλημάτων πορπονούνται σε άλλα μικρή γήπεδο που βρίσκονται μέσα στο “Mediolanum Forum”, το οποίο έχει χωρητικότητα 12.700 θέσεων. 

Το γήπεδο από μόνο του επίσης είναι εντυπωσιακό, με τρία διαζώματα ενώ παντού υπάρχουν διαφημίσεις του βασικού χορηγού που δεν είναι άλλος από την Αρμάνι Τζινς. 

Προτεινόμενα Άρθρα