"Προσπαθούμε να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά"

από AllAboutARIS

Ο εκπρόσωπος του ΕΥ Club, Ανδρέας Μεϊμάρης, και ο υπεύθυνος των ακαδημιών του ΑΡΗ, Αχιλλέας Παπαδημητρίου, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή AllAboutARIS On Air και μίλησαν για την συνεργασία των "κιτρίνων" με το ΕΥ Club που παρέχει δωρεάν εξετάσεις στους αθλητές των ακαδημιών.

Αρχικά ο κ. Μεϊμάρης είπε τα εξής: 

«Είναι πολύ σημαντικό όταν προσφέρεις σε παιδιά κάτι που αφορά την υγεία τους. Το να τους προσφέρεις βασικές εξετάσεις εντελώς δωρεάν είναι πολύ καλό. Μια από αυτές τις εξετάσεις είναι το ρομποτικό πελματογράφημα που προβλέπει τι θα πάθει ένας αθλητής σε έναν χρόνο και πως μπορεί να το αντιμετωπίσει με την κατάλληλη διατροφή και άσκηση. Αυτό το έκανε πρώτη η Μίλαν.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτή την συμφωνία, ειδικά γιατί γίνεται με τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας που δόξασε την Ελλάδα. Ας μην ξεχνάμε πως, τις Πέμπτες κλείνανε τα μαγαζιά για να δούνε τον Αυτοκράτορα. Αξίζει πιστεύω σε αυτόν τον σύλλογο να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του που γνωρίζει».

Από την πλευρά του ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου είπε:

«Στον ΑΡΗ προσπαθούμε να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά. Συζητάμε καθημερινά με όλους τους υπεύθυνους για να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Τα πάντα ξεκίνησαν από την στιγμή που πολλά παιδιά παρουσίασαν πρόβλημα στο πέλμα και ξεκινήσαμε από πέρυσι τις επαφές με τον κ. Μεϊμάρη. Αυτή η συμφωνία επισημοποιήθηκε τώρα και παρέχεται η δυνατότητα στα παιδιά να κάνουν αυτή την εξέταση. Η εξέταση αυτή θα γίνει για όλα τα παιδιά προληπτικά, ειδικά τα παιδιά του μίνι , του παιδικού του εφηβικού, που έχουν φορτωμένο πρόγραμμα και πολλές προπονήσεις.

Θα γίνονται επίσης αιματολογικές εξετάσεις για να βλέπουμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε και καρδιογράφημα».

Για την πορεία των τμημάτων των ακαδημιών:

«Το έχουμε ξαναπεί πως ο στόχος μας είναι  να οργανώσουμε τις ακαδημίες, υπάρχει αυτή η οργάνωση, να είναι οι γονείς σίγουροι για το που αφήνουν τα παιδιά τους, διότι η αμφιβολία πολλές φορές τους… σκοτώνει. Από εκεί και πέρα το υλικό που υπάρχει είναι καλό, οι στόχοι είναι υψηλοί, αλλά αυτό που έχει σημασία δεν είναι να πάρεις απλά ένα πρωτάθλημα. Το θέμα είναι να εξελίσσονται τα παιδιά στις μικρές ηλικίες. Πάντα υπάρχουν βλέψεις για τον τίτλο όπου και να παίζει ο ΑΡΗΣ, αλλά το ζητούμενο είναι η σωστή εξέλιξη αυτών των παιδιών. Υπάρχει το επιτελείο, είμαστε στην ευχάριστη θέση μετά από χρόνια να λέμε ότι δεν ασχολούμαστε με άλλα προβλήματα, γίνεται σωστή διαχείριση, δεν εκμεταλλευόμαστε καταστάσεις και κοιτάμε να είμαστε σωστοί  και προσεκτικοί στις κινήσεις μας. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να σταθώ σε μια προσωπική συζήτηση που είχα με τον Μάνο Λάσκαρη, ο οποίος είναι κοντά στις ακαδημίες και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα που το βλέπουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα