Επιχείριση… αντίδραση στο ΟΑΚΑ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση της ομάδας σήμερα, λίγες μέρες μετά την πολύ βαριά ήττα στο Μιλάνο από την Αρμάνι

Οι πληγές από την καταστροφική βραδιά στο Μιλάνο αρχίζουν να «επουλώνουν» για τον μπασκετικό ΑΡΗ, ο οποίος ξέρει ότι πρέπει να κοιτάξει μπροστά, αρχής γενομένης από την σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. 

Στο δεύτερο και μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ (16:30, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS3), οι «κίτρινοι» καλούνται να δείξουν σημάδια αντίδρασης και να κοιτάξουν στα ματιά τον επίσης… λαβωμένο Παναθηναϊκό, όπου το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα την περασμένη Πέμπτη. Και όλα αυτά για τον ΑΡΗ, 48 ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την Αλμπα στο Βερολίνο, για την 3η αγωνιστική το «Last 32» του Γιούροκαπ. Ενα παιχνίδι που ωστόσο θα πρέπει να περιμένει.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, κάτι που δεν ισχύει όμως και με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε τον Καλάθη να μην προπονείται τις δύο τελευταίες ημέρες, θα συμπεριληφθεί όμως στην αποστολή και λογικά θα αγωνιστεί. Δεδομένη είναι η απουσία του τραυματία Παππά, ο οποίος ουσιαστικά… τρέχει να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Προτεινόμενα Άρθρα