Διστακτικός ο Νέιμικ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ θέλει να ενισχυθεί και μέσα στην λίστα των παικτών που μπορούν να έρθουν άμεσα και να βοηθήσουν είναι το όνομα του Ντρου Νέιμικ, με τον οποίο έγινε επαφή. Αλλά ο Αμερικανός είναι διστακτικός λόγω της χρονικής διάρκειας της συνεργασίας. Στο τραπέζι συζήτηση και για την επόμενη χρονιά.

Οι “κίτρινοι” λοιπόν αποφάσισαν να κινηθούν άμεσα για να προλάβουν το μεταγραφικό… παράθυρο για το EuroCup, το οποίο λήγει πριν από τον αγώνα της Τετάρτης με την Άλμπα στο Αλεξάνδρειο, και επικοινώνησαν με τον εκπρόσωπο του Ντρου Νέιμικ αλλά και με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος βρίσκεται στις Η.Π.Α. 

Του εξήγησαν ότι τον θέλουν άμεσα για να παίξει στο EuroCup, όμως ο Ντρου Νέιμικ είναι διστακτικός λόγω της μικρής χρονικής διάρκειας του συμβολαίου, το οποίο μπορεί να είναι μόλις για τρία παιχνίδια. Ο Αμερικανός θα ήθελε συμβόλαιο ως το τέλος της χρονιάς, αλλά από τους “κίτρινους” του εξήγησαν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. 

Οικονομικά η πρόταση του ΑΡΗ είναι αρκετά καλή, το πρόβλημα όμως είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, με τους “κίτρινους” να ζητάνε την απάντηση του Νέιμικ μέσα στο επόμενο 48ώρο. Στο τραπέζι “έπεσε” επίσης και το θέμα της συμφωνίας για την επόμενη χρονιά με τον Αμερικανό, αλλά δεν προχώρησε τουλάχιστον στην παρούσα φάση. 
Ο Ντρου Νέιμικ δείχνει να είναι η μοναδική επιλογή για την ενίσχυση στο EuroCup, ενώ παράλληλα περιμένουν την απάντηση του Εστεμπάν Μπατίστα με τον οποίο υπάρχει καλό κλίμα αλλά όχι συμφωνία.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X