"Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα"

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Σίμτσακ εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο ΑΡΗΣ θα ξεπεράσει τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος και υπογράμμισε ότι οι «κίτρινοι» θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον στόχο της πρόκρισης στο Eurocup.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Βασίλης Σίμτσακ μετά τον αγώνα με τον Αρκαδικό:

Για την εύκολη όπως αποδείχθηκε επικράτηση στον αγώνα του Σαββάτου:Δεν ήταν εύκολη στο θέμα μυαλού περισσότερο. Είχαμε δύο πολύ δύσκολες βδομάδες. Προερχόμασταν από πολύ κακές εμφανίσεις. Να σας πω την αλήθεια εμάς δεν μας ενδιαφέρει το σκορ. Μπορεί να χάσεις 20-25 πόντους, αλλά να τα δώσεις όλα και να δεις ότι ο αντίπαλος είναι καλύτερος. Εμείς αυτές τις δύο βδομάδες δεν βγάλαμε στο παρκέ αυτό που έχουμε σαν ομάδα και πιστεύω ότι ήταν δύσκολο στην αρχή με τον Αρκαδικό, να γυρίσουμε τον διακόπτη και να μπούμε στο παιχνίδι με διαφορετική νοοτροπία. Το καταφέραμε και κερδίσαμε δίκαια”.

Για το αν θεωρεί ότι αυτή νίκη θα αποτελέσει την αρχή για την επιστροφή του ΑΡΗ και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών: “Θα φανεί στο γήπεδο. Μπορεί να πω τώρα “ναι” και την Τετάρτη να μην είμαστε αυτοί που πρέπει στο γήπεδο. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές και στη διοίκηση και αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης, θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί στην Ευρώπη. Δεν έχουμε παρατήσει κανέναν στόχο στην Ευρώπη”.

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο παρά τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα: “Είναι κάτι ξεχωριστό ο κόσμος του ΑΡΗ. Τους απογοητεύσαμε τις δύο τελευταίες βδομάδες. Δεν ήμασταν αντάξιοι αυτών που περίμεναν και προς τιμήν τους ήταν εδώ από το πρώτο λεπτό, ειδικά εκεί που ξεκινήσαμε κάπως νωθρά και μας στήριξαν”.

Για τους λόγους που ο ΑΡΗΣ δεν έδειξε… πεινασμένος στα τελευταία παιχνίδια: “Δεν υπάρχει η εμπειρία των δύο αγώνων τη βδομάδα. Χάσαμε ένα παιχνίδι στον Κολοσσό και από εκεί και πέρα λίγο το μυαλό μας έμεινε στη Ρόδο, ενώ πρέπει μετά από κάθε παιχνίδι να ξεχνάς και να προχωράς παρακάτω. Ήρθε το παιχνίδι στο Μιλάνο που κάναμε μια κακή ήττα και από εκεί και πέρα μας χάλασε το μυαλό. Κάναμε δεύτερες, τρίτες σκέψεις όλοι οι παίκτες, αλλά πιστεύω ότι μέσα από τις προπονήσεις και με τη στήριξη των προπονητών σιγά σιγά θα το ξεπεράσουμε. Είναι μια κοιλιά που κάνει κάθε ομάδα και μόνο αν μείνουμε ενωμένοι, θα βρεθούμε ξανά εκεί που ήμασταν”.

Προτεινόμενα Άρθρα