Ενημέρωση από την Euroleague

από AllAboutARIS

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Παπακυριάκης βρέθηκε σήμερα στην Βαρκελώνη και έδωσε το παρών στην συνάντηση που οργάνωσε η Euroleague αναφορικά με τα πλάνα της νέας χρονιάς για τις δύο διοργανώσεις της.

Η συνάντηση είχε περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα, κυρίως από την πλευρά της Euroleague η οποία θέλησε να παρουσιάσει το πλάνο της για την νέα χρονιά και για τις δύο διοργανώσεις αλλά και να ξεκαθαρίσει προς τις ομάδες ότι η Ευρωλίγκα δεν θα έχει 16 κλειστά συμβόλαια όπως ακούγεται αλλά 11 και 5 θέσεις που θα προκύπτους από το EuroCup αλλά και άλλες προυποθέσεις. 
Επίσης πρόθεση της Λίγκας είναι το EuroCup να διεξάγεται με 24 ομάδες, κάτι που θα σημαίνει αύξηση των εσόδων για τις ομάδες. Ο κ. Παπακυριάκης ενημερώθηκε και κατέθεσε τις απόψεις της ΚΑΕ, ενώ αναμένεται να μεταφέρει τα αποτέλεσματα της συνάντησης και στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. 

Όσον αφορά τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Νίκο Λάσκαρη, βρίσκεται στην Γενεύη όπου έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της FIBA για το ενδεχόμενο συμμετοχής στο Champions League, την νέα διοργάνωση που θα ξεκινήσει από την επόμενη χρονιά.

Προτεινόμενα Άρθρα