Ο Σακίλ γίνεται… άγαλμα από τους Λέικερς!

από AllAboutARIS

O Σακίλ Ο΄Νιλ θα γίνει άγαλμα από τους Λέικερς και θα κοσμεί το χώρο που βρίσκεται έξω από το Staples Center, εκεί όπου βρίσκονται τέσσερις ακόμη θρύλοι των «λιμνανθρώπων».

Ακόμη και αν ο ίδιος δεν το πίστεψε αρχικά, καθώς το έμαθε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, ο Σακίλ Ο’ Νιλ θα γίνει άγαλμα από τους Λέικερς και τα αποκαλυπτήρια αυτού θα γίνουν κατά τη διάρκεια της σεζόν 2016-2017.

«Ανυπομονούμε να δούμε τον Σακίλ να συναντά άλλους θρύλους που έχουν τιμηθεί, έχοντας το δικό τους άγαλμα έξω από το Staples Center. Είναι ένας γίγαντας όχι μόνο στο μέγεθος, αλλά και σε αυτά που έχει καταφέρει με τους Λέικερς. Ο Σακίλ είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος, όχι μόνο για να φτιαχτεί το Staples Center, αλλά και για να γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα και διάσημα στάδια στον κόσμο. Αυτή την τιμή την αξίζει και με το παραπάνω», δήλωσε ο πρόεδρος και συνιδιοκτήτης των Λέικερς, Τζίνι Μπας.

Το άγαλμα του Σακίλ θα συναντήσει εκείνα του Μάτζικ Τζόνσον,  του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμάρ, του Τζέρι Ουέστ και του θρυλικού εκφωνητή Τσικ Χερν, που κοσμούν τον χώρο έξω από το σπίτι των «λιμνανθρώπων».

Το αξίζει άλλωστε, καθώς αποτέλεσε μαζί με τον Κόμπι Μράιαντ, το δίδυμο που οδήγησε τους Λείκερς στο three-peat, κατακτώντας το δαχτυλίδι του πρωταθλητή του ΝΒΑ το 2000, το 2001 και το 2002, επικρατώντας στους τελικούς απέναντι στους Πέισερς, τους Σίξερς και τους Νετς αντίστοιχα.

Προτεινόμενα Άρθρα