"Να δείξουμε ότι μπορούμε ν’ αντιδράσουμε σωστά μετά το «διπλό»"

από AllAboutARIS

Ο Οκάρο Ουάιτ μίλησε μετά τη μεγάλη νίκη του ΑΡΗ επί του Π.Α.Ο.Κ., τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να διαχειριστεί ψύχραιμα την κατάσταση, προκειμένου να σημειώσει ακόμη μία νίκη και απέναντι στη Νεπτούνας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικάνος φόργουορντ πριν την αποχώρηση της ομάδας για Λιθουανία:

«Σίγουρα ήταν μια πολλή μεγάλη στιγμή για τους φιλάθλους, οι οποίοι δεν μπορούν να έρθουν στο συγκεκριμένο εκτός έδρας παιχνίδι για να μας υποστηρίξουν, όμως μας περίμεναν το βράδυ στο γήπεδό μας. Σίγουρα κι εμείς καταλάβαμε ότι τους δώσαμε μεγάλη χαρά με αυτή τη νίκη, είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε τον αντίπαλο της πόλης και στην έδρα μας και εκτός. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας, είδαμε αυτή την χαρά στα πρόσωπά τους. Από εκεί και πέρα, το χθεσινό σκηνικό στο γήπεδο και οι νίκες σαν κι αυτήν είναι σίγουρα  στιγμές τις οποίες θα τις θυμάμαι σε όλη μου την ζωή».

Για το πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστεί η ομάδα αυτές τις νίκες:

«σίγουρα ελλοχεύει αυτός ο κίνδυνος μετά από μεγάλες νίκες, να μην παρουσιαστείς δηλαδή όπως πρέπει, συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι. Εμείς φέτος έχουμε πετύχει μεγάλες νίκες φέτος και πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε ν’ αντιδράσουμε σωστά μετά το «διπλό» επί του Π.Α.Ο.Κ. και να παίξουμε όπως πρέπει στον αγώνα με την Νεπτούνας, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός αν καταφέρουμε να το κερδίσουμε. Τα λεγόμενα του κόουτς λοιπόν έχουν βάση. Πρέπει να βρούμε ισορροπία μετά από μια τόσο σημαντική νίκη για ν’ ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι με τη Νεπτούνας».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα, προικειμένου να κερδίσει τη Νεπτούνας στην έδρα της:

«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και η Νεπτούνα και οι φίλαθλοί της το περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι με εμάς. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κάνουμε ό,τι και στο πρώτο παιχνίδι. Όλα πρέπει να ξεκινήσουν από την άμυνα, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και δυνατοί σε αυτό το κομμάτι, προκειμένου να περιορίσουμε τον αντίπαλο. Όσο η άμυνα είναι η βάση μας και παίζουμε καλά σε αυτήν, πιστεύω πως δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι κι έχουμε αρκετές πιθανότητες να κερδίσουμε».

Για το πώς ένιωσε όταν χρεώθηκε με τρία φάουλ και δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα:

«Αισθανόμουνα πολύ άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, έκανα γρήγορα τα δύο φάουλ και αμέσως μετά το τρίτο. Αισθανόμουνα ότι δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Στο δεύτερο μέρος όμως μπήκα με διαφορετική νοοτροπία, έβγαλα πολύ περισσότερη ενέργεια, κυνήγησα πιο πολύ τα επιθετικά ριμπάουντ κι έτσι πιστεύω ότι βοήθησαν την ομάδα να φτάσει σε αυτή τη νίκη».

Προτεινόμενα Άρθρα