Ευκαιρία για σερί

από AllAboutARIS

Το πρόγραμμα αγώνων για το πρωτάθλημα που προσφέρεται για ένα 4Χ4 που θα κρατήσει τον ΑΡΗ σε απόσταση αναπνοής από την 3η θέση.

Ο Φεβρουάριος μπήκε άσχημα για τους κίτρινους με την ήττα από την Νεπτούνας που είναι πιθανό να του κοστίσει την πρόκριση στη φάση των 16 του Γιούροκαπ, όμως από εδώ και πέρα και με εξαίρεση τον αγώνα με την Αρμάνι την προσεχή Τετάρτη, περιλαμβάνει θεωρητικά εύκολα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει για να διατηρείται σε απόσταση αναπνοής από την 3η θέση για να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της ΑΕκ ως τον μεταξύ τους αγώνα τον Μάρτιο. Εχει δυο εντός με Λαύριο και Κόροιβο και δυο εξόδους, όχι τόσο μακρινές αυτή τη φορά σε Τρίκαλα και Καβάλα. Πρόκειται δηλαδή για μια τετράδα αγώνων πρωταθλήματος με την υποχρέωση για το απόλυτο για παίκτες και Πρίφτη. 

Η αρχή γίνεται αύριο κόντρα στο Λαύριο με τους παίκτες να προπονούνται μόλις μια φορά σήμερα το απόγευμα. Το ευχάριστο είναι ότι μετά τον αγώνα με τον Κόροιβο στις 17/2 υπάρχει μια διακοπή βάλσαμο δέκα ημερών που θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να ξεκουραστεί.

Προτεινόμενα Άρθρα