"Σημαντική νίκη σε έναν αγώνα ειδικών συνθηκών"

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Πρίφτης ρωτήθηκε για την ενέργεια που έβγαλε η ομάδα του σήμερα κόντρα στο Λαύριο, ένα παιχνίδι το οποίο χαρακτήρισε ως ειδικών συνθηκών, οπότε η νίκη έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο προπονητής του ΑΡΗ είπε αρχικά: “Συγχαρητήρια στην ομάδα για την νίκη, ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, ειδικών συνθηκών που προκύπτουν από την εβδομάδα που προηγήθηκε αλλά και από την ιδιαιτερότητα του αντιπάλου. Εϊναι μία σημαντική νίκη για εμάς και συνεχίζουμε. Έχουμε μία μέρα για να ξεκουραστούμε και από την Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία μας για τον αγώνα με την ομάδα του Μιλάνο. Καλή συνέχεια στο Λαύριο και συγχαρητήρια για την παρουσία του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα”.

Για το αν η ομάδα είχε την ενέργεια που περίμενε είπε: “Η ομάδα δεν είχε την ενέργεια που θα θέλαμε αλλά αυτό που περιμέναμε. Είναι εύκολο να το λες και να το ακούει κάποιος, αλλά δεν είναι το ίδιο όντας το ζεις καθημερινά. Ειδικά το συγκεκριμένο ταξίδι, είχαμε κακές μετακινήσεις, όχι το παιχνίδι αλλά οι μετακινήσεις. Εκεί που ξεκινάει η κούραση, όταν τα πόδια δεν μπορούν, πρέπει το μυαλό να σε βοηθάει για να κάνεις την δουλειά σου”.

Για το θέμα με την FIBA και την Ευρωλίγκα και αν έχει ο ίδιος επικοινωνία με την διοίκηση για το συγκεκριμένο ζήτημα είπε: “Με την διοίκηση έχει συνεργασία και επικοινωνία σε αρκετά ζητήματα. Το συγκεκριμένο κομμάτι αφορά αποκλειστικά την διοίκηση. Αυτή θα σταθμίσει, θα αξιολογήσει και θα πάρει μία απόφαση”

Προτεινόμενα Άρθρα