"Η καλύτερη ομάδα είχε το… πάνω χέρι"

από AllAboutARIS

Ο Χρήστος Σερελής στάθηκε στην ανωτερότητα του ΑΡΗ, στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια πρόκρισης στο EuroCup.

Ο προπονητής του Λαυρίου είπε: “Ήρθαμε εδώ για να αποδείξουμε κυρίως στους εαυτούς μας ότι έχουμε μεγαλύτερες δυνατότητες παρά το τι λέει η βαθμολογία. Κατά διαστήματα δέιξαμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον ΑΡΗ, ο οποίος έχει παίξει πολλά και σημαντικά παιχνίδια, ίσως να είναι και άδειος… ψυχολογικά μετά και την νίκη επί του ΠΑΟΚ και θέλαμε να του βάλουμε δύσκολα. Η καλύτερη ομάδα και η μεγαλύτερη θα είχε το πάνω χέρι κάποια στιγμή. Το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και η καλύτερη ομάδα κερδίζει πάντα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την παραμονή” ενώ τόνισε: “Εύχομαι να κερδίσει ο ΑΡΗΣ την Ολίμπια Μιλάνου και να τον βοηθήσει και το άλλο αποτέλεσμα ώστε να συνεχίσει στην Ευρώπη. Είναι ευχάριστο γεγονός η επιστροφή του ΑΡΗ στις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ και εύχομαι να πάει ψηλότερα”.
Αναφορικά με τον αριθμό των νικών που απαιτούνται για την παραμονή είπε: “Πιστευώ ότι θα είναι οχτώ νίκες το όριο της παραμονής. Εμείς έχουμε έξι, έτσι λέω σε όποιον με ρωτάει (αναφερόμενος στην ήττα από την Κηφισιά, μετά από την δικαίωση της αντιπάλου ομάδας στο ΑΣΕΑΔ όπου επαναλήφθηκαν τα τελευταία 28 δευτερόλεπτα). Οπότε θεωρούμε ότι έχουμε έξι νίκες, αλλά στην βαθμολογία έχουμε πέντε. Ο… μαγικός αριθμός για μένα είναι το 8”.

Περράκης: “Παίξαμε με την τρίτη καλύτερη ομάδα”

Ο Μιχάλης Περράκης είπε από την πλευρά του: “Ήρθαμε να παίξουμε ίσως με την τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Περιμέναμε ότι ο ΑΡΗΣ θα είναι κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια και το ταξίδι στην Λιθουανία. Παλέψαμε και μείναμε κοντά στο σκορ στην αρχή, αλλά μετά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Εμείς έχουμε άλλα παιχνίδια που θα κυνηγήσουμε την νίκη, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την παραμονή”.

Προτεινόμενα Άρθρα