"Do or die"

από AllAboutARIS

Ο πόιντ γκαρντ της Άλμπα Βερολίνο, Ουίλ Τσερι, αναφέρθηκε στον αυριανό… τελικό με τη Νεπτούνας, τονίζοντας πως η ομάδα του κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Μεταξύ άλλων, ο Αμερικάνος γκαρντ, έγραψε στο προσωπικό του blog στο Eurocup

«Για μια ακόμη φορά, βρισκόμαστε σε κατάσταση «do or die»! Και πάλι παίζουμε στην έδρα μας. Έχει πάντα γούστο να παίζεις τέτοιου είδους παιχνίδια, ειδικά από την στιγμή που χάσαμε από τη Νεπτούνας στο Κλαϊπέντα, τους χρωστάμε κάτι.

Οπωσδήποτε θα είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι και είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Ανυπομονούμε να έρθει η Τρίτη να παίξουμε για να δούμε τι θα συμβεί. Ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας, είναι σπουδαίο προτέρημα. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τα εκτός έδρας, αλλά στο γήπεδό μας είμαστε πραγματικά καλοί. Οι φίλαθλοί μας είναι εξαιρετικοί και μας δίνουν επιπλέον ενέργεια, την οποία χρειαζόμαστε καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων. Θα έχει υπέροχη ατμόσφαιρα το γήπεδο, σας το εγγυώμαι. Όπως είπα και πριν λίγες εβδομάδες, ποτέ δεν θέλεις να χάνεις μπροστά στους φιλάθλους σου». Τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε την Νεπτούνας στην έδρα της. Τρέξαμε ένα σερί στο τέλος της τρίτης περιόδου για να πάρουμε το προβάδισμα, αλλά δεν το ολοκληρώσαμε, επειδή κάναμε… αχαρακτήριστα πράγματα. Η συγκέντρωσή μας στο αυριανό παιχνίδι θα μας βοηθήσει να παίξουμε ήρεμα και να πάρουμε τα σουτ που θέλουμε υπό καλές προϋποθέσεις». 

Ολοκληρώνοντας υπογράμμισε:

«Φροντίσαμε να πάρουμε τις ισοβαθμίες από την Νεπτούνας και τον ΑΡΗ. Με τη νίκη όμως προκρινόμαστε χωρίς να περιμένουμε το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε κανέναν, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν. Αν κερδίσουμε προχωράμε, αν χάσουμε πηγαίνουμε σπίτι μας. Έτσι έχουν τα πράγματα. Είναι ωραίο να ελέγχεις την τύχη σου. Όταν έρχεται η ώρα του αγώνα πρέπει να είσαι έτοιμος και δεν υάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει».

Προτεινόμενα Άρθρα