Μοίρασε….χρυσές ράβδους(pics)

από AllAboutARIS

Με πολλές παρουσίες και σε πολύ οικογενειακό κλίμα η εκδήλωση της κοπής της πίτας

Σαν τον… μάγο με τα δώρα εμφανίστηκε ο Νίκος Λάσκαρης στην κοπή της πίτας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ο οποίος μοίρασε από μια ράβδο χρυσού στο νικητή κάθε πίτας.

Ενώ λοιπόν σε άλλες ομάδες όπου σε αντίστοιχες εκδηλώσεις προσφέρονται ως δώρα στους νικητές κάποια συμβολικά ποσά,στον ΑΡΗ του Νίκου Λάσκαρη μοιράστηκαν ράβδοι από χρυσό καθώς η δραστηριότητα του έλληνας επιχειρηματία  περιλαμβάνει την ενασχόληση του με διαμάντια και χρυσό.Τώρα όσον αφορά τους τυχερούς που θα γυρίσουν σπίτι τους με μια ράβδο από χρυσό αυτοί είναι οι Βασίλης Σίμτσακ που κέρδισε το φλουρί των παικτών, Βαγγέλης Βουρτζούμης από το προπονητικό τιμ και  Έλσα Παπαδοπούλου από το προσωπικό της ΚΑΕ και της διοίκησης 

Πολλές ήταν και οι  προσωπικότητες που έδωσαν το παρών στη κοπή της πίτα του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν,φυσικά,ο Νίκος Λάσκαρης μαζί με τη σύζυγο του Τζώρτζια,όλα τα μέλη της διοίκησης, ο Πέτρος Ράσογλου, ο πρόεδρος των βετεράνων,Στέργιος Γούσιος,ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο Σπύρος Χρηστοφορίδης, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ,  Γιώργος Χαλβατζάκης,ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ Γιάννης Ψηφίδης, ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Τάσος ΟΙκονόμου και βέβαια οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Επίσης το παρών έδωσαν όλα τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ, τα οποία έχουν εξαιρετική επικοινωνία με την τωρινή διοίκηση του Νίκου Λάσκαρη, ο εξωδιοικητικός παράγοντας κ. Πλιάκης ο οποίος αρκετές φορές βοήθησε οικονομικά την ομάδα, το πρώην μέλος της διοίκησης αλλά και από τους ανθρώπους που βοήθησαν στην δημιουργία του Μουσείου, κ. Κιοσέλογλου. 

Επίσης το παρών έδωσε ο υπεύθυνος τον Ακαδημιών, κ. Χασόπουλος. 

Προτεινόμενα Άρθρα