Πήραν φωτιά οι "κίτρινοι"

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αποχαιρέτησε εντυπωσιακά το φετινό Eurocup, κερδίζοντας με 83-68 την Αρμάνι Μιλάνο, με πέντε παίκτες των "κιτρίνων" να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη -παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση με την Αρμάνι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον μετά τη νίκη της Άλμπα επί της Νεπτούνας- στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και πραγματοποιώντας πολλή καλή εμφάνιση κέρδισε την ιταλική ομάδα με 83-68, παίρνοντας εκδίκηση από τους Μιλανέζους για το 95-54 του πρώτου γύρου. 

Στο σημερινό ματς, πέντε παίκτες του ΑΡΗ τέλειωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων, κάτι που δεν συνέβη στα 15 προηγούμενα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, ο Οκάρο Ουάιτ είχε 12 πόντους, όσους οι Τζερέλ ΜακΝίλ και Ντόμινικ Ουότερς. 15 πόντους μέτρησε ο Τζαμέλ Χάγκινς (ο οποίος ήταν και πρώτος σκόρερ του αγώνα), κάνοντας τρομερή δουλειά στις δύο πλευρές του παρκέ. Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μούρτος σημείωσε 11 πόντους.  

*Οι 83 πόντοι που πέτυχε σήμερα ο Αυτοκράτορας, είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην φετινή διοργάνωση, μετά το 84-58 επί της Νεπτούνας.

Προτεινόμενα Άρθρα