"Δεν μπαίνω στην λογική του πλειστηριασμού"

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Λάσκαρης θέλησε κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας να στείλει και το δικό του μήνυμα προς τους… ενδιαφερόμενους αναφορικά με το καλοκαίρι που έρχεται και τις μεταγραφικές κινήσεις της ΚΑΕ για την ενίσχυση της ομάδας, τονίζοντας ότι δεν θα μπει στην λογική του… πλειστηριασμού.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ξεκαθάρισε ότι δεν είναι μέσα στην δική του λογική, να κερδίσει έναν παίκτη μέσω της διαδικασίας του πλειστηριασμού, μιας και επιθυμεί και να μην πέσει σε σχετικές… παγίδες αλλά και να έρθουν παίκτες οι οποίοι πραγματικά να θέλουν να παίξουν στον ΑΡΗ και όχι απλά να βλέπουν την ομάδα ως ένα συμβόλαιο. 

Ο Νίκος Λάσκαρης επίσης τόνισε ότι ήδη έχει κάνεις τις πρώτες συζητήσεις για το μπάτζετ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά περιμένει να δει ποια θα είναι τα έσοδα από το τηλεοπτικό και την επικείμενη ευρωπαική παρουσία του ΑΡΗ στο Champions League. 

Όσον αφορά τις σκέψεις του για τα μεταγραφικά και τους παίκτες που θέλει, σαφέστατα και έδειξε πως προτεραιότητα θα είναι να διατηρήσει παίκτες από το φετινό ρόστερ ενώ έκπληξη αποτέλεσε η ατάκα του σχετικά με έναν παίκτη που θα είχε μία πρόταση από το ΝΒΑ για παράδειγμα, λέγοντας ότι ο ΑΡΗΣ όχι μόνο δεν θα σταθεί εμπόδιο αλλά θα τον βοηθήσει κιόλας, μιας και κάτι τέτοιο θα κάνει καλό στην ομάδα. 

Επίσης για τα μεταγραφικά εξέφρασε την άποψη αλλά και επιθυμία, να μπορέσει να δημιουργήσει μία ομάδα για το μέλλον, να βρει παίκτες πάνω στους οποίους να χτιστεί ο ΑΡΗΣ των επόμενων ετών αλλά και να ρίξει βάρος στις Ακαδημίες και την προώθηση ταλέντων. 

Προτεινόμενα Άρθρα