Η διαμάχη της Ευρωλίγκα με τη FIBA θα λυθεί στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ύστερα από τις νομικές κινήσεις του Τζόρντι Μπερτομέου.

Στα δικαστήρια FIBA και Ευρωλίγκα

Η διαμάχη της Ευρωλίγκα με τη FIBA θα λυθεί στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ύστερα από τις νομικές κινήσεις του Τζόρντι Μπερτομέου.

Η Διεθνής Ομοσπονδία με την Ευρωλίγκα δε μπορούν να τα βρουν με τη συζήτηση κι έτσι αποφασίστηκε να οδηγηθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η κάθε μία υποστηρίζει τη δική της διοργάνωση, χωρίς να κάνει πίσω, κι έτσι η Ευρωλίγκα κατέθεσε μήνυση στη FIBA για παραβίαση των νόμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί διοργανώσεων

Να θυμίσουμε πως η FIBA είχε προτείνει τον Νοέμβριο να κάτσουν οι δύο πλευρές στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν οδήγησε πουθενά.

Η επίσημη τοποθέτηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας αναφέρει:

“Μετά την αρνητική στάση τον Νοέμβριο του 2015 για να συνεργαστούμε, η Ευρωλίγκα επιβεβαίωσε με νομικές κινήσεις πως δεν έχει την παραμικρή διάθεση να μπει σε διάλογο μαζί μας ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις”.

Τα πρώτα σουτ (pics)
Προηγούμενο άρθρο Τα πρώτα σουτ (pics)
Επόμενο άρθρο Παρών ο Λάσκαρης
Παρών ο Λάσκαρης

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News