"Σημαντική η νίκη, έχουμε καλή ψυχολογία ενόψει ΑΕΚ"

από AllAboutARIS

Στη σημασία των συνεχόμενων νικών που διαμορφώνουν τις κατάλληλες συνθήκες ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την ΑΕΚ στάθηκε ο έμπειρος γκαρντ του ΑΡΗ.

Με τα 8 κλεψίματα που σημείωσε στον χθεσινό αγώνα με την Καβάλα, ο Βασίλης Ξανθόπουλος ισοφάρισε το ρεκόρ του Γιώργου Σιγάλα ο οποίος ως παίκτης του ΑΡΗ “έκλεψε” 8 φορές την μπαλα σε αγώνα εναντίον του Περιστερίου. Πλέον έφτασε τα 35 στο πρωτάθλημα, 3 λιγότερα από τον Οκάρο Ουάιτ που βρίσκεται στην πρώτη θέση και φαίνεται ότι ο τίτλος του κορυφαίου “κλέφτη” στο φετινό πρωτάθλημα θα κριθεί μεταξύ των δύο.

Όταν ρωτήθηκε αν η επίδοση είναι η καλύτερη στην καριέρα του απάντησε χαμογελώντας πως “αυτό δεν γίνεται να το θυμάμαι. Νομίζω όμως ότι δεν έχω κάνει τόσα κλεψίματα”. Τα 7 κλεψίματα που είχε στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εικόνα του ΑΡΗ που έφυγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 29-44. Ο έμπειρος γκαρντ σχολίασε σχετικά: “Γενικά ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, όχι όμως και το δεύτερο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί μην ξεχνάμε ότι η Καβάλα έπαιζε αγώνα ζωής ή θανάτου. Στο δεύτερο ημίχρονο έβαλαν τα τρίποντα που είναι ένα από τα δυνατά τους στοιχεία αλλά κυρίως μας προκάλεσαν προβλήματα με τις αλλαγές που έκαναν στην άμυνα. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε και πλέον προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με την ΑΕΚ”.

Οι “κίτρινοι” τρέχουν ένα ακόμα νικηφόρο σερί κατά τη διάρκεια της σεζόν, έχουν πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στα έξι τελευταία παιχνίδια του και σίγουρα η ψυχολογία ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ είναι πολύ καλή. “Είναι σημαντικό να κερδίζουμε παιχνίδια. Απέναντι στην ΑΕΚ θα πάμε με καλή ψυχολογία, με τον κόσμο μας και με σκοπό να πετύχουμε μία ακόμη νίκη” σημείωσε σχετικά ο γκαρντ του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα