"Να προστατεύσουμε την έδρα μας"

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή, ένα παιχνίδι το οποίο σύμφωνα με τον Τζερέλ ΜακΝίλ θα είναι σημαντικό για την 3η θέση αλλά υπάρχουν και άλλοι αγώνες ακόμα που θα κρίνουν την τελική κατάταξη.

Ο Αμερικανός άσος του ΑΡΗ μίλησε στην ΕΤ-3 για την μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής, τον κόσμο αλλά και την ΑΕΚ.

Ο Τζέρελ ΜακΝίλ είπε αρχικά: “Είχαμε μία καλή εβδομάδα, ορισμένες μέρες για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Δουλεύουμε αρκετά στις προπονήσεις, παρακολουθούμε αρκετό βίντεο και το γεγονός ότι έχουμε παίξει ήδη με την ΑΕΚ δύο φορές μέχρι τώρα βοηθάει σημαντικά, γιατί τους ξέρουμε αλλά έκαναν και ορισμένες αλλαγές στο ρόστερ τους, άρα έχουν βάλει και νέα στοιχεία στο παιχνίδι τους πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε. Συνεχίζουμε την δουλειά, θέλουμε να προετοιμαστούμε πνευματικά αλλά και σωματικά όσο γίνεται καλύτερα για τον αγώνα της Κυριακής” ενώ για το αν θα κρίνει το αποτέλεσμα την 3η θέση στην κανονική περίοδο είπε: “Ξέρουμε ότι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι αλλά μέχρι στιγμής όλοι οι αγώνες, μικροί ή μεγάλοι, είναι σημαντικοί. Σίγουρα εμείς και η ΑΕΚ παλεύουμε για την 3η θέση και το αποτέλεσμα του αγώνα θα παίξει σημαντικό ρόλο σίγουρα, έχουμε όμως πολλούς αγώνες ακόμα που πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να κερδίσουμε. Θέλουμε να προστατεύσουμε την έδρα μας, να συνεχίσουμε τις νίκες και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι την Κυριακή”.

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ έχει το ίδιο ρόστερ από την αρχή, σε αντίθεση με την ΑΕΚ ο Αμερικανός άσος είπε: “Δεν είναι μόνο η ΑΕΚ, πολλές ομάδες στην Ευρώπη κάνουν αλλαγές. Είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος. Εμείς έχουμε την ίδια βάση παικτών, έχει βοηθήσει στην… χημεία μας, ξέρουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και αυτό είναι σημαντικό. Αλλά την ίδια ώρα πρέπει να προσαρμοστούμε και να μάθουμε τους καινούργιους παίκτες που έχουν”.

Για το πως θα προσεγγίσουν τον αγώνα, με δεδομένες τις αλλαγές στο ρόστερ του αντιπάλου τους είπε: “Κάποια στοιχεία είναι ίδια με πριν. Ο Μαυροκεφαλίδης είναι ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού τους και πρέπει να τον σταματήσουμε, είναι από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Επίσης έχουν καινούργιους παίκτες στην περιφέρεια που παίζουν αρκετά “πικ εντ ρολ” όπως ο Μπράουν και ο Γκριν. Επίσης ο Μαλίκ Χέρστον που είναι ένας δυνατός και επιθετικός παίκτης. Θα είναι κάπως.. παρόμοια παιχνίδι με το προηγούμενο απλά θα έχουν ορισμένους καινούργιους παίκτες, εμεις δεν θα αλλάξουμε πολλά στον τρόπο που θα προσεγγίσουμε τον αγώνα”.

Τέλος αναφορικά με το “sold out” στο Αλεξάνδρειο και την παρουσία του κόσμου του ΑΡΗ ο Τζέρελ ΜακΝίλ είπε: “Πάντα είναι συναρπαστικό, αυτό περιμένω όταν παίζουμε στο γήπεδο μας. Ο κόσμος θα μας στηρίζει με όλες τις δυνάμεις του και το χαιρόμαστε”.

Προτεινόμενα Άρθρα