LIVE: ΑΡΗΣ-ΑΕΚ (77-76 Τελικό)

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται την ΑΕΚ και θέλει με τη βοήθεια του γεμάτου Παλέ να διευρύνει το νικηφόρο σερί του σε επτά αγώνες στο πρωτάθλημα και φυσικά να προσπεράσει τη σημερινή του αντίπαλο στη βαθμολογία.

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, οι “κίτρινοι” είχαν στη διάθεσή τους μία ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστούν για αγώνα και η συγκυρία έτυχε αυτός να είναι ο κρίσιμος αγώνας με την ΑΕΚ που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ποια από τις δύο ομάδες θα καταλάβει την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και είχε τον χρόνο να δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού του ΑΡΗ. Πλήρης θα παραταχθεί και η ΑΕΚ με τον Γιούρι Ζντοβτς να μην υπολογίζει μόνο στον μακροχρόνιο τραυματία Δημήτρη Κατσίβελη.

Ο ΑΡΗΣ σε ένα κατάμεστο “Nick Galis Hall” θα επιδιώξει να… τριτώσει τις φετινές του νίκες απέναντι στην ΑΕΚ και να πάρει το πάνω χέρι στη βαθμολογική μάχη των δύο ομάδων. Το AllAboutARIS βρίσκεται στο Παλέ και θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα καθώς και το ρεπορτάζ πριν και μετά τη λήξη του. Μείνετε συντονισμένοι…

Προτεινόμενα Άρθρα