"Μπράβο στον Πελεκάνο, βάλαμε κρίσιμα σουτ"

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Πρίφτης συνεχάρη τους παίκτες του, και ιδιαίτερα τον Πελεκάνο που έπαιξε με θλάση, για την προσπάθεια και τη νίκη.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην Συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Πρίφτης:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, πήραμε απόψε μια σπουδαία νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πελεκάνο που έπαιξε με θλάση που δημιουργήθηκε την Τετάρτη. Ιατρικά δεν θα έπρεπε να παίξει, έκανε δύο ενέσεις μέσα στο τετραήμερο, έπαιξε και ήταν μάλιστα και  καθοριστικός.

Συγχαρητήρια και στην Α.Ε.Κ. έπαιξε πολύ καλά στο μεγαλύτερο διάστημα. Εμείς είχαμε σαφές πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ (18 επιθετικά πήρε η Α.Ε.Κ.) και αυτό μας πλήγωσε και μας έκανε ουσιαστικά να παίζουμε το διπλάσιο χρόνο άμυνα, κάτι που μας έκανε πιο ευάλωτους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο βάλαμε κάποια κρίσιμα σουτ με τον Τζέικ και τον Πελεκάνο. Έπαιξε ρόλο και η τύχη στα τελευταία λεπτά, πάντα χρειάζεται σε τέτοια ματς. Εμείς συνεχίζουμε, εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Για το πώς μεταφράζονται οι τρεις νίκες που έχει σημειώσει ο ΑΡΗΣ φέτος κόντρα στην Α.Ε.Κ.:

«Μεταφράζονται και έτσι και αλλιώς. Τον εγωισμό δεν μπορείς να το ελέγξεις και δεν μπορείς να το κάνεις σκάουτινγκ. Προφανώς μπορεί να υπάρχει μια ψυχολογική ανάταση μετά από τρεις ήττες απέναντι στην Α.Ε.Κ., αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Θα ήταν ουτοπικό κάτι τέτοιο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό».

Για την διαιτησία:

«Δεν θέλω να σχολιάσω αυτό το κομμάτι».

Για το γεγονός ότι κράτησε τον Χάγκινς στο παρκέ στα τελευταία λεπτά, παρόλο που ο Αμερικάνος δεν ήταν ιδιαίτερα εύστοχος στις βολές:

«Δεν υπήρχε Σίμτσακ, δεν υπήρχε Ουάιτ. Θα μπορούσα να βάλω τον Τσούπκοβιτς ή τον Πελεκάνο, αλλά ο Πελεκάνος είχε τελειώσει. Κάποια πράγματα γίνονται ενστικτωδώς, δεν τα ελέγχω όλα».

Προτεινόμενα Άρθρα