«Απλά δέος για τον ΑΡΗ…»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Ο ΑΡΗΣ κατέχει ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου»

Την αγάπη του για τον ΑΡΗ και την ευγνωμοσύνη του για τα δύο χρόνια που πέρασε στην ομάδα εξέφρασε ο Νίκος Αργυρόπουλος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

Ο 37χρονος γκαρντ του Απόλλωνα Πάτρας μίλησε με αφορμή την επίσκεψη του στο μουσείο της ΚΑΕ και σχολίασε μεταξύ άλλων την φετινή πορεία της ομάδας. 

Για την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη: «Εχουμε δύο-τρεις ημέρες άδεια και είπα να έρθω στην Θεσσαλονίκη και να επισκεφθώ κάποιους φίλους».

Για την επίσκεψη του στο μουσείο της ομάδας: «Απλά δέος… Και μόνο που κάθεσαι, βλέπεις όλα αυτά, τα Κύπελλα και τα πρωτάθλημα, μόνο δέος. Καταλαβαίνεις πόσο τεράστια είναι η ιστορία του ΑΡΗ. Μία επίσκεψη είναι υπεραρκετή για να καταλάβεις τι εστί ΑΡΗΣ».

Για την παρουσία του στον ΑΡΗ, την διετία 2008-10: «Τότε υπήρχε ένα μεγάλο μπάτζετ και παίκτες υψηλού επιπέδου. Το γήπεδο ήταν πολλές φορές γεμάτο. Είχαμε δύο πολύ καλές χρονιές, τώρα όμως και με την είσοδο της οικογένειας Λάσκαρη ο ΑΡΗΣ θα βρει τον δρόμο του και θα επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Για το πότε πιστεύει ότι ο ΑΡΗΣ θα μπορεί να μπει… σφήνα στην δυάδα του πρωταθλήματος: «Πρέπει να κάνει υπερπροσπάθεια. Γίνονται όμως αργά και σταθερά βήματα. Αυτό είναι το σωστό. Η οικογένεια Λάσκαρη έχει αναλάβει τα χρέη, δημιούργησε ένα αξιοπρεπές μπάσκετ και τα επόμενα χρόνια οι καταστάσεις θα είναι ώριμες, ώστε ο ΑΡΗΣ να κάνει το βήμα παραπάνω».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν κατάφερα να το δω, αλλά ενημερώθηκα τι έγινε. Ηταν ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Τέλος καλό, όλα καλά για τον ΑΡΗ».

Για το εντός έδρας σερί νικών που τρέχει ο ΑΡΗΣ: «Είναι πολύ δυνατός φέτος ο ΑΡΗΣ και ειδικά στην έδρα του, όπου παίρνει δύναμη από τον κόσμο».

Για το τι κρατάει από την παρουσία του στον ΑΡΗ: «Ο ΑΡΗΣ κατέχει ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου. Αυτό το ζει κάποιος, όταν φοράει την φανέλα. Οταν αγωνίζεται για αυτή την ομάδα και τον κόσμο της, είναι εμπειρία ζωής».

Για τους εκτός έδρας αγώνες του ΑΡΗ, με Κηφισιά και Απόλλωνα Πάτρας: «Είναι δύο σημαντικά παιχνίδια, σε δύσκολες έδρες. Σίγουρα τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο ΑΡΗΣ, αλλά και εμείς πιστεύω θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί».

Προτεινόμενα Άρθρα