Νέα κερκίδα… γιοκ

από AllAboutARIS

Χωρίς αποτέλεσμα οι συζητήσεις της ΚΑΕ με τη διοίκηση του Παλέ για την προσθήκη μιας ακόμη κερκίδας ώστε να αυξηθεί η χωρητικότητα και να καλυφθούν οι αυξανόμενες ανάγκες.

Ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η χωρητικότητα του Αλεξανδρείου δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε την επόμενη χρονιά αφού η διοίκηση του γηπέδου με την οποία συναντήθηκε η ΚΑΕ ήταν αρνητική. Οι κ.κ Παπακυριάκης και Σφυρής με αφορμή την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με την ΑΕΚ πραγματοποίησαν συνάντηση με την διοίκηση του Αλεξανδρείου με δεδομένο ότι λήγει και η σύμβαση, θέτοντα ζήτημα αύξησης της χωρητικότητάς του με αφορμή τα διαδοχικά φετινάsold out και τη δίψα του κόσμου που έχει πιστέψει στο εγχείρημα και δίνει το «παρών» μαζικά τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη.

Ενδιαφέρον που αυξάνεται με γεωμετρική ακρίβεια και αποτελεί προπομπό για το τι θα ακολουθήσει και την επόμενη σεζόν. Οι δυο άνδρες ζήτησαν να χτιστεί μια κερκίδα στο σημείο που βρίσκεται το βοηθητικό γήπεδο του ”Παλέ” ή στην έσχατη, να υπάρξει μια λυόμενη αλλά η διοίκηση του γηπέδου δεν ήταν θετική. Με δεδομένο ότι άλλο διαθέσιμο γήπεδο που να πληροί τις προϋποθέσεις στην πόλη δεν υπάρχει, ο ΑΡΗΣ μάλλον πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι αρκετός κόσμος θα μένει έξω στα μεγάλα ματς και φυσικά η ΚΑΕ θα χάνει πολύτιμα έσοδα. Εκτός και αν ο Νίκος Λάσκαρης με αφορμή την εξέλιξη αυτή, έχει κατά νου να προχωρήσει στη δημιουργία νέου γηπέδου…

Προτεινόμενα Άρθρα