Δημήτρης Πρίφτης

"Ανάκριση" από μικρούς μαθητές (pics)

Δημήτρης Πρίφτης, Βασίλης Ξανθόπουλος και Θόδωρος Ζάρας επέστρεψαν στα θρανία

Μαθητές του Ε2 του 105ου Δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης επέλεξαν ως θέμα της εργασίας τους «Ψηφιακή Αφήγηση στα πλαίσια του μαθήματος ΤΠΕ» τον ΑΡΗ.

Η ενημέρωση από το arisbc.gr αναφέρει τα εξής:

“Ο προπονητής του ΑΡΗ, Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες του Βασίλης Ξανθόπουλος και Θοδωρής Ζάρας έδωσαν σήμερα (02/03) στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ίσως την πιο απολαυστική τους συνέντευξη, καθώς «ανακρίθηκαν» από «λιλιπούτιους» δημοσιογράφους!

Μαθητές του Ε2 του 105ου Δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης επέλεξαν ως θέμα της εργασίας τους «Ψηφιακή Αφήγηση στα πλαίσια του μαθήματος ΤΠΕ» τον ΑΡΗ (το παρελθόν του και το παρόν του) και μίλησαν διά ζώσης με τους σημερινούς πρωταγωνιστές της ομάδας μας.

Στο τέλος της συνέντευξης, πάντως, δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και ζήτησαν από τους Βασίλη Ξανθόπουλο και Θοδωρή Ζάρα να τους υπογράψουν πάνω στα μπλουζάκια που φορούσαν!”

Βραβεύει Δίπλαρο η πρώην ομάδα του
Προηγούμενο άρθρο Βραβεύει Δίπλαρο η πρώην ομάδα του
Επόμενο άρθρο Σκέψεις για φιλικό με Καβάλα
Σκέψεις για φιλικό με Καβάλα

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News