«Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νεαροί αθλητές» (VID+PICS)

από AllAboutARIS

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και η κλινική «Άγιος Λουκάς» συνδιοργάνωσαν σήμερα (05/03) στην αίθουσα εκδηλώσεων της κλινικής ημερίδα με τίτλο: «Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νεαροί αθλητές».

Ομιλητές (κατά σειρά εμφάνισης) ήταν οι κύριοι Δημοσθένης Κατσάρκας (Διευθυντής Κλινικής «Άγιος Λουκάς», Εμμανουήλ Λάσκαρης (εντεταλμένος σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.), Δημήτρης Πρίφτης (προπονητής του ΑΡΗ), Βασίλης Ξανθόπουλος (γκαρντ του ΑΡΗ), Νίκος Χασόπουλος (Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών ΑΡΗΣ K.A.E., «Οργάνωση, λειτουργία και στόχοι των ακαδημιών της ΑΡΗΣ K.A.E.»), Θανάσης Τσιούδας (Διατροφολόγος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.), Χάρης Γλάρος (Φυσιοθεραπευτής της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.), Θανάσης Μηλούσης, MD, PHD, Παθολόγος ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.) και Νικόλαος Κουκουλιάς (MD, PhD, Ορθοπεδικός Χειρουργός, Επικεφαλής Ιατρικού επιτελείου ΑΡΗΣ K.A.E.).

Οι νεαροί μπασκετμπολίστες και οι γονείς τους, εκτός από τις επιστημονικές συμβουλές και κατευθύνσεις που έλαβαν, “πήραν” από τους Δημήτρη Πρίφτη και Βασίλη Ξανθόπουλο και το εξής μήνυμα: Πάνω από όλα να χαίρονται το παιχνίδι!

Προτεινόμενα Άρθρα