Ομάδα έδρας ο Απόλλωνας, χρειάζεται προσοχή

από AllAboutARIS

Μετά το κακό ξεκίνημα και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, οι Πατρινοί εμφανίζουν διαφορετικό πρόσωπο και παλεύουν για μία θέση στα πλέι οφ.

Ο Απόλλων Πατρών είναι παραδοσιακά ομάδα έδρας και βάζει δύσκολα στους αντιπάλους που επισκέφτονται την Αχαϊκή πρωτεύουσα. Ο φετινός απολογισμός του στο κλειστό της Περιβόλας είναι έξι νίκες και πέντε ήττες όμως αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο κακό ξεκίνημα που έκαναν οι Πατρινοί στο πρωτάθλημα. Ξεκίνησαν με 0/4 γνωρίζοντας την ήττα από τους Κόροιβο (60-62), Κολοσσό Ρόδου (58-74), Παναθηναϊκό (80-90) και Αρκαδικό (56-76), ενώ έκτοτε έχουν 6 νίκες και μόλις μία ήττα από την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, έχουν κερδίσει τους ΠΑΟΚ (69-68), Λαύριο (90-73), Τρίκαλα (83-77), Ρέθυμνο (75-57), Καβάλα (66-59) και Κηφισιά (73-66).

Είναι δεδομένο ότι το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή και η αποστολή του ΑΡΗ δεν είναι εύκολη. Ωστόσο, μπορεί να γίνει αν οι “κίτρινοι” παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και εμφανίσουν το καλό τους πρόσωπο. Άλλωστε όταν συνέβη αυτό κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, ο ΑΡΗΣ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα παρά μόνο από ελάχιστους αντιπάλους και έδρες.

Προτεινόμενα Άρθρα