"Βάλαμε κρίσιμα σουτ στο τέλος"

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε ότι ο ΑΡΗΣ έβαλε κρίσιμα σουτ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, κάτι που του έδωσε την νίκη ενώ αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου από την Πάτρα, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Ο Έλληνας τεχνικός των “κιτρίνων” τόνισε στην συνέντευξη τύπου: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η Πάτρα είναι μία καλή ομάδα, οργανωμένη και στο γήπεδο της παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Στο τέλος βάλαμε κρίσιμα σουτ και αυτό έγειρε το παιχνίδι στην πλευρά μας. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, όπως για παράδειγμα το αμυντικό ριμπάουντ όπου είχαμε σήμερα πρόβλημα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα, με μία ομάδα υψηλού επιπέδου και θέλουμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί. Έχουμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε” ενώ συμπλήρωσε για την παρουσία του κόσμου: “Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη του. Όχι μόνο αυτούς που ήρθαν από την Πάτρα και την Αθήνα, αλλά υπήρχαν αρκετοί που ταξίδεψαν από την Θεσσαλονίκη”.

Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε και σήμερα ο Οκάρο Ουάιτ με τα γρήγορα φάουλ είπε: “Το χρεώνω 50% σε αυτόν και 50% όχι σε αυτόν, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Από την πλευρά μας μπορούμε να τον βοηθήσουμε να είναι παραπάνω χρόνο μέσα στο παιχνίδι”.

Προτεινόμενα Άρθρα