Και αν κάνω τώρα μία προσθήκη;

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Βλέποντας κανείς 250-300 Αρειανούς στην Πάτρα για ένα παιχνίδι μπάσκετ, όπου δεν κρίνονταν κάτι το ιδιαίτερο μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος του οράματος, που έχει προσδώσει η οικογένεια Λάσκαρη στον σύλλογο.

Βέβαια το τμήμα αυτό είναι το ενδοξότερο του συλλόγου. Για την ακρίβεια είναι το ενδοξότερο στην Θεσσαλονίκη με 21 τίτλους, πρωταθλήματα, κύπελλα, ευρωπαϊκά. Το μέγεθός του είναι τόσο μεγάλο, που είναι το μόνο που συγκρίνεται επί ίσοις όροις με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Με τίτλους, τρόπαια, κούπες όπως θέλετε πείτε τα και όχι καφενειακές συζητήσεις ή προπαγανδιστικές αναφορές. Γιατί τα γράφω αυτά; Μα γιατί πολύ απλά αναπόφευκτα είναι το μέγεθος του οράματος, που πρέπει να ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια ο Νίκος Λάσκαρης και η Τζώρτζια Ευσεβίου.

Αν δημιουργήσουν μία Αυτοκρατορία ανάλογη του παρελθόντος τότε σε κάθε περίπτωση το γήπεδο θα είναι πολύ μικρό και ίσως θα πρέπει η…Θέρμη να γίνει το νέο σπίτι του Αυτοκράτορα. Ακόμα όμως έχουμε χρόνια για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα και άλλωστε δεν χάνει η ομάδα για να αποτελεί το θέμα του γηπέδου- όπως παλαιότερα τα χρέη- ζήτημα επικοινωνιακού αποπροσανατολισμού από μεγάλα προβλήματα. Αυτά προφανώς και συμβαίνουν σε άλλες ομάδες. Και πάντα είναι…επίκαιρα στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Στον ΑΡΗ στο μπάσκετ πλέον το θέμα συζήτησης είναι αν μπορεί η ομάδα να κοντράρει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Να τους δυσκολέψει ενδεχομένως, ναι θα απαντούσα μόνος μου. Να τους…κερδίσει στο Παλέ επίσης. Κακά τα ψέμματα όμως σε μία σειρά αγώνων θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω για να επικρατήσει ο ΑΡΗΣ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Προτεινόμενα Άρθρα