«Τα όνειρα μας, να πάρουν την εκδίκηση τους!»

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Τι έγραψε ο πρόεδρος της ΚΑΕ στο facebook με αφορμή τα γενέθλια της ομάδας

Ο πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κ.Λευτέρης Αρβανίτης, απέστειλε το εξής μήνυμα, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, για τα 102α γενέθλια του συλλόγου:

«Ιδρύεται εν Θεσ/νίκη, ο Ποδοσφαιρικός σύλλογος υπό την επωνυμίαν “ΑΡΗΣ”. Σκοπός του Συλλόγου είναι η εκγύμνασις ισχυράς ομάδος, αποτελούμενη εκ πασών των κοινωνικών τάξεων».
Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Σε ένα καφενείο στην περιοχή του Βότση, 102 χρόνια πριν, 22 ανήσυχοι νέοι με όνειρα και φλόγα μέσα στις καρδιές τους, αποφάσισαν να δώσουν σάρκα και οστά σε κάτι τόσο όμορφο, τόσο μεγάλο, τόσο ιερό για όλους μας. Τον Σύλλογό μας, τον ΑΡΗ.
Σε μια ημερομηνία τόσο σημαντική για το ελληνικό έθνος και τους απανταχού Έλληνες, την 25η Μαρτίου, οι Αρειανοί έχουμε έναν λόγο παραπάνω για να γιορτάζουμε και να νοιώθουμε περηφάνια. Την επέτειο γενεθλίων του ΑΡΗ μας.
Είναι κοινή παραδοχή ότι δοκιμαζόμαστε σαν λαός. Και σαν Έλληνες, αλλά και σαν Αρειανοί. Ζούμε στιγμές που δεν αξίζουν ούτε στο μεγαλείο του Συλλόγου, ούτε στην κοινωνική και αθλητική του προσφορά. Σήμερα όμως, σε μια τόσο σημαντική ημέρα για όλους, είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να θυμηθούμε τις αρχές μας.
Ο ΑΡΗΣ και ο Αρειανός, δεν το βάζουν ποτέ κάτω. Δεν παραδίνονται, δεν τα παρατάνε. Έχουν μάθει να παλεύουν και να κερδίζουν τις μάχες τους, ο «Θεός του Πολέμου» αυτό συμβολίζει άλλωστε, στηριζόμενοι στην ενότητα και την ομοψυχία.
Το πιο χειροπιαστό, σύγχρονο παράδειγμα είναι το τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου μας. Μαζί, ενωμένοι σαν γροθιά, καταφέραμε να απομακρύνουμε την ομάδα από το χείλος της καταστροφής και, σήμερα, ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και χαμόγελο. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε και όπου αλλού χρειάζεται, ώστε να επιστρέψει ο ΑΡΗΣ σε ρόλο πρωταγωνιστή. Παντού, σε όλα τα αθλήματα, όπου εμφανίζεται η «κιτρινόμαυρη» φανέλα.
Ως Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, μα πάνω απ’ όλα σαν ένας Αρειανός που νοιώθει κομμάτι αυτού του Συλλόγου, θέλω από καρδιάς να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στην Αρειανάρα μας. Και να ευχηθώ πολύ σύντομα, τα όνειρά μας να πάρουν την εκδίκησή τους.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X